Uppdragsbeskrivning

Är du drivande, nyfiken och vill jobba med utvecklingen av en klimatsmart produkt på ett nyetablerat företag? Då kan det vara dig vi söker!

Upplägget för denna tjänst är det vi kallar hyrrekrytering. Detta innebär att efter ca ett halvår skall uppdraget gå över till en anställning hos kunden. Det förutsätter att både kund och konsult är överens.

Vi söker en erfaren produktutvecklare till kundens kontor i Halmstad. I denna roll ansvarar du för att förbättra produktion, installation och service av produkten. Tillsammans med servicetekniker deltar du i byggnation av anläggningar för nya modeller och konstruktion av prototyper med efterföljande utvärdering. Dessutom ansvarar du för ritningsunderlag till deras maskiner och rördragning. Utvärdering av material- och komponentval samt kontakt med underleverantörer är en viktig del av det dagliga arbetet. Det är viktigt att trivas både ute på anläggningarna och på kontoret. Personliga egenskaper såsom driven, flexibel och med ett innovationstänk är betydelsefullt för att utvecklas vidare inom organisationen.


Arbetsuppgifter:

  • 3D-modelering i SolidWorks
  • Skapa ritningsunderlag för leverantörer
  • Designa och utvärdera testriggar och nya komponenter tillsammans med servicetekniker
  • Vara spindeln i nätet och tillsammans med övriga i teamet jobba för att utveckla företaget framåt
  • Meriterande med kunskaper inom svetsning samt arbetat med processutrustning såsom pumpar, värmeväxlare och fläktar tidigare.

Grundläggande kvalifikationer

  • Teknisk utbildning på Högskole- eller Civilingenjörsnivå eller motsvarande arbetskompetens
  • Arbetat minst i 3 år inom branschen med motsvarande uppgifter
  • Erfarenhet att 3D-modelera och ta fram ritningsunderlag i SolidWorks
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift
  • B-körkort och öppen för kortare resor i tjänst

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Vi erbjuder

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Mer information

Niklas Wilhelmsson
+46730423877
niklas.wilhelmsson@sigma.se

Tjänst

Produktutvecklare till Halmstad

Kompetensområde

Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik

Plats

Helsingborg, Halmstad

Ansök senast

2024-08-31

Ansök nu