Uppdragsbeskrivning

Just nu söker vi konstruktörer till våra spännande kunder i regionen här Jönköping och dessa företag är dessutom världsledande inom sina respektive områden vilket gör det extra spännande.

Vi är inte begränsade till några affärsområden eller kunder, utan samarbetar öppet mellan avdelningar och bolag. Detta innebär stora möjligheter till omväxlande och utmanande uppdrag inom de områden och hos de kunder som du tycker är intressanta. Som konsult hos oss får du stora möjligheter att vara med och påverka både din vardag och din framtid, vi vill att våra konsulter ska känna att arbetet är både utvecklande och utmanande.

Rollen är inte för ett specifikt uppdrag eller projekt utan kommer att anpassas efter dig, din kompetens och vilken typ av utveckling du vill ha.

Vi söker dig som är en driven och nyfiken ingenjör som vill vara med och utveckla framtidens teknik. Du skall vara en lagspelare men även kunna arbeta på egenhand.

Vi ser gärna att du är en kreativ problemlösare som kan leverera ett jobb som överträffar kundens förväntan.

Låter detta intressant så tveka inte att ansöka eller kontakta oss för mer information.

Grundläggande kvalifikationer

Teknisk utbildning på högskola eller civilingenjörsnivå inom produktutveckling och maskinteknik.

Det är meriterande om du har erfarenhet av tidigare konstruktörsarbete.

B-körkort.

Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett måste, i så väl tal som skrift.

I förstahand söker vi dig med 2-3 års erfarenhet inom produktutveckling som vill ta nästa steg i karriären.

Du skall behärska minst ett av de vanligaste CAD-systemen

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Du skall vara en driven ingenjör som brinner för att utveckla och konstruera både nya och redan existerande produkter.

Vi erbjuder

Hos oss står alltid konsulten i centrum, vår affär är uppbyggd kring vår förmåga att anställa och utveckla de bästa förmågorna inom våra områden.

Som privatägt bolag tittar vi inte på börskursen eller förbereder inför nästa kvartalsrapport, vi fokuserar istället på stabil och långsiktig utveckling, vilket bidrar med det samma för våra konsulter.

Utöver detta erbjuder vi:

  • Distanskostnadsersättning vid arbete utanför kontoret
  • Förmånsprogram via vår partner Benify
  • Flexibla arbetstider
  • Betald övertid enligt kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Bonus vid tips om rekrytering eller uppdrag
  • Kollektivavtal via Almega

För att våra konsulter ska trivas så bra som möjligt och känna sig som en del av Sigma, även när man är placerad i kundens organisation, anordnar vi:

  • Återkommande avdelningsmöten och aktiviteter
  • Kompetensutveckling på konferenser och bolagsträffar
  • Tillställningar och fester vid olika tillfällen under året

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Jimmy Ek
+46703930401
jimmy.ek@sigma.se

Tjänst

Mekanikkonstruktör

Kompetensområde

Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik

Plats

Jönköping

Ansök senast

2024-04-30

Ansök nu