Uppdragsbeskrivning

Just nu söker vi dig som är utbildad inom logistik, inköp eller produktion och detta till våra spännande kunder i Jönköpings regionen.


Vi är inte begränsade till några affärsområden eller kunder, utan samarbetar öppet mellan avdelningar och bolag. Detta innebär stora möjligheter till omväxlande och utmanande uppdrag inom de områden och hos de kunder som just du tycker är intressanta. Som konsult hos oss får du stora möjligheter att vara med och påverka både din vardag och din framtid, vi vill att våra konsulter ska känna att arbetet är både utvecklande och utmanande.


Rollen är inte för ett specifikt uppdrag eller projekt utan kommer att anpassas efter dig, din kompetens och vilken typ av utveckling du är ute efter. Det är viktigt att få ett uppdrag som känns spännande och tillfredställande för dig


Vi söker dig som är en nyfiken ingenjör som gillar logistik, inköp, produktion. Du brinner för att undersöka och analysera samt optimera flöden. Eller kanske du vill jobba mer med hållbarhet och miljötänk genom Green Lean eller liknande. Du skall vara en lagspelare men även kunna arbeta självständigt


Vi ser gärna att du är en kreativ problemlösare som har en god teknisk förståelse och kan leverera ett jobb som överträffar kundens förväntan.
Låter detta intressant så tveka inte att ansöka eller kontakta oss för mer information.

Grundläggande kvalifikationer

Teknisk utbildning på högskola eller civilingenjörsnivå inom produktion, inköp eller logistik

 • Det är meriterande om du har erfarenhet av tidigare arbete inom produktion, logistik eller inköp.
 • B-körkort.
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett måste, i så väl tal som skrift.
 • God teknisk förståelse.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Du skall vara en driven ingenjör som brinner för att undersöka och analysera vad som går att förbättra inom interna och externa flöden och processer. Det är meriterande om du är tekniskt lagd och gillar att arbeta både akademiskt och fysiskt.

Vi erbjuder

Hos oss står alltid konsulten i centrum, vår affär är uppbyggd kring vår förmåga att anställa och utveckla de bästa förmågorna inom våra områden.

Som privatägt bolag tittar vi inte på börskursen eller förbereder inför nästa kvartalsrapport, vi fokuserar istället på stabil och långsiktig utveckling, vilket bidrar med det samma för våra konsulter.

Utöver detta erbjuder vi:

 • Distanskostnadsersättning vid arbete utanför kontoret
 • Förmånsprogram via vår partner Benify
 • Flexibla arbetstider
 • Betald övertid enligt kollektivavtal
 • Friskvårdsbidrag
 • Bonus vid tips om rekrytering eller uppdrag
 • Kollektivavtal via Almega

För att våra konsulter ska trivas så bra som möjligt och känna sig som en del av Sigma, även när man är placerad i kundens organisation, anordnar vi:

 • Återkommande avdelningsmöten och aktiviteter
 • Kompetensutveckling på konferenser och bolagsträffar
 • Tillställningar och fester vid olika tillfällen under året

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Jimmy Ek
+46703930401
jimmy.ek@sigma.se

Tjänst

Ingenjör inom supply chain

Kompetensområde

Produktionsutveckling inkl. Logistik, PLM, Projektledning

Plats

Jönköping

Ansök senast

2024-04-30

Ansök nu