Uppdragsbeskrivning

Vi söker dig som arbetat några år som elingenjör, elkonstruktör eller systemingenjör med god vana av att arbeta med belysningssystem, du bör ha vana av produktval, design/projektering, belysningsberäkningar samt installation.

Du kommer bli anställd hos oss på Sigma Industry Power&Energy men sitta hos en av våra större kunder för det här projektet, kunden utvecklar marina farkoster till försvarsindustrin.

Uppdraget är perfekt för dig som tidigare arbetat med belysningsinstallationer inom fastigheter eller industri och vill ge sig in i en mer komplex och utmanande miljö.

Du kommer arbeta nära våra leverantörer och kunder vilket ställer krav på god social kompetens.

Grundläggande kvalifikationer

  • Relevant utbildning från universitet, högskola, yrkeshögskola eller motsvarande yrkeserfarenhet.
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med belysningsinstallationer inom fastighet, industri eller liknande.
  • Det här uppdraget kräver svenskt medborgarskap.
  • God kommunikationsförmåga i tal och skrift både på svenska och engelska.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Tekniskt intresserad och kunnig, god social kompetens, analytiskt tankesätt och en förmåga att hitta lösningar på problemen du ställs inför.

Vi erbjuder

Vill du arbeta på ett personligt och växande företag i en miljö som präglas av en prestigelös och lättsam laganda är det här arbetsplatsen för dig. Är du en driven person som söker utveckling så är det din ambition, kompetens och dina resultat som formar din roll här hos oss.

Våra konsulter ges stora möjligheter att själva påverka sin vardag med flexibla arbetstider och attraktiva löneupplägg, där du får möjligheten att ta en större del i din egen framgång. Vi är också mycket transparenta med våra medarbetare, då vi tror att det bidrar till en bättre arbetsmiljö och ett större engagemang.

Vår vision är att alla ska kunna förvänta sig en bättre morgondag, om det gäller bättre uppdrag, bättre anställningsförhållande, roligare konferensresor, eller något annat, så kommer vi göra vad vi kan för att din morgondag ska bli bättre.

Vi är övertygade om att vi kan erbjuda dig en bättre morgondag, sök tjänsten eller hör av dig direkt så berättar vi mer!

Vi anställer löpande så tveka inte att söka redan idag!

Du når beställande chef direkt på:

Joel.carnemalm@sigma.se

0702949681

Sigma Industry Power and Energy AB är ett företag som arbetar inom industri-, kraft- och energisektorerna. Vi är ett personalutvecklingsbolag, det är här vårt fulla fokus ligger, gå med i ett företag som är helt fokuserat på dig och det du behöver.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt nära samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i den här miljön?

Mer information

Joel Carnemalm
+46702949681
joel.carnemalm@sigma.se

Tjänst

Elingenjör Belysningssystem

Kompetensområde

El & Automation, Energi- & Elkraftteknik, Projektledning, Systemdesign, Systemutveckling, Projektledning, Digitalisering, Automation

Plats

Ansök senast

2023-09-30

Ansök nu