Uppdragsbeskrivning

Är du en driven elektronikingenjör/mekatronikingenjör som är grym på CAD? Vill du vara del i ett team där personlig utveckling, möjligheter och affärer är i fokus? Vill du jobba på en arbetsplats där vi alltid ställer upp för varandra, gör saker tillsammans och har roligt längs vägen? Ja, då har du hittat rätt! Bli en del av vårt bästa team! Det blir ett äventyr att se fram emot…

På Sigma Industry Evolution hjälper vi varandra att utveckla och utvecklas. Vi strävar alltid efter att arbeta med ny teknik och kompletta leveranslösningar till våra kunder. Vårt kontor ligger i Lunds Silicon Valley, nämligen NODE - Ideon Science Park.

Våra anställda arbetar både inhouse och onsite hos våra kunder med spännande uppdrag inom produkt- och produktionsutveckling. Förvänta dig att få träffa några av världens största företag!

I din roll som elektronikingenjör/mekatronikingenjör kommer du ta vid i kedjan från PCB-layout till beställning av PCB/PCBA men du kommer även hjälpa till med elektronikkonstruktion vid behov. Vidare kommer du att stötta vid testning av PCBA och färdig prototyp.

Rollen som konsult är mångfacetterad, så det finns många möjligheter att utvecklas. Just nu är det full fart inom exempelvis Elektrifiering.

Du har möjlighet att vara delaktig i hela utvecklingsprocessen: från kravarbete till design, implementation och verifiering.

När vi gör PCB-layout gör vi det oftast i Altium, Orcad och Xpedition.

Grundläggande kvalifikationer

Vi ser gärna att du har med dig en ingenjörsexamen inom elektronik, mekatronik eller motsvarande kompetens samt en bakgrund inom några av följande:

  • Erfarenhet PCB-layout
  • Erfarenhet av Elektronikkonstruktion
  • EMC
  • Signalintegritet
  • Testning av elektronik
  • Svenska & Engelska

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Vi erbjuder

Bli en i vårt lag!

Vi tror på långsiktighet och vill att du ska trivas hos oss, länge! Därför är vi nyfikna på dina drivkrafter och vad som ger dig energi. Vi vill erbjuda dig intressanta uppdrag som får dig att utvecklas, men också en kultur som får dig att le. Hos oss tar vi alla ett ansvar för vår tillväxt. Vi växer tillsammans. Vi är ett lag. Därför välkomnar vi både innovation och utveckling – du har möjlighet att påverka.

I Universums senaste undersökningar fick vi utmärkelsen Sweden’s Most Recommended Employer samt hamnade på tredje plats i Sweden’s Best Employers 2020.

Bli vår kollega på bästa Sigma Industry Evolution!

Tveka inte att höra av dig, en förändring börjar alltid med en kontakt ;)

Mer information

Ivan Kertan
+46761287807
Ivan.Kertan@sigma.se

Tjänst

Elektronikingenjör / Mekatronikingenjör

Kompetensområde

Hårdvara elektronik, Provning & verifiering, Funktionsutveckling, Systemdesign, Systemutveckling, Digital kommunikation, Digitalisering

Plats

Helsingborg, Lund, Malmö

Ansök senast

2023-06-05

Ansök nu