Uppdragsbeskrivning

Är det dags att prova något nytt? Redo för nästa stora utmaning? Har du några års erfarenhet som mekanikkonstruktör eller är du rent av nyutexaminerad och på väg?

Vi söker drivna och självgående ingenjörer för kommande uppdrag i regionen. I huvudsak sker arbetet på plats hos kund men även interna projekt på Sigmas kontor kan bli aktuellt.

Vi söker brett och har plats för både erfarna ingenjörer med flera års erfarenhet av produktutveckling som nu längtar efter nya utmaningar så väl som nybakade ingenjörer som är redo att ta första steget ut i arbetslivet.

Det viktigaste är att du är en social person med eget driv och stort teknikintresse.

Grundläggande kvalifikationer

 • Teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå inom Maskinteknik eller motsvarande utbildning.
 • 3D-modellering och ritningsframtagning - Creo är extra meriterande
 • Genuint teknikintresse med ett öppet sinne och en social personlighet
 • Gärna flera års relevant erfarenhet, men med rätt bakgrund kan nyutexaminerad också vara av intresse
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs, i såväl tal som skrift.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Du är en drivande och utåtriktad person som trivs med att ha flera bollar i luften. En viktig egenskap som krävs i rollen som maskiningenjör är att du har lätt för att ta egna initiativ samtidigt som du har en hög arbetsmoral. Arbetet kommer innebära mycket kontakter både internt och externt vilket kräver att du är en social person som har lätt för att skapa nya kontakter. Arbetet kräver också att du är flexibel och analytisk.

Vi erbjuder

Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar en utvecklande och trevlig arbetsmiljö för våra anställda. Därför fokuserar vi mycket på att skapa en sammanhållning och gemenskap internt på Sigma för alla anställda, oberoende vart i världen du befinner dig på uppdrag.

Vi anser även att för bästa möjliga resultat så krävs en så personlig och bra matchning av uppdrag för just dig, därför tycker vi det är viktigt att uppdragen alltid anpassas i möjligaste mån och att det alltid förs en dialog mellan dig och din närmsta chef.

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar, där du som anställd får mycket ansvar och frihet. Vi har även kollektivavtal vilket gör att du som anställd har en trygg anställning och många förmåner.

Utöver detta erbjuder vi:

 • Distanskostnadsersättning vid arbete utanför kontoret
 • Förmånsprogram via vår partner Benify
 • Flexibla arbetstider
 • Betald övertid enligt kollektivavtal
 • Friskvårdsbidrag
 • Bonus vid tips om rekrytering eller uppdrag
 • Kollektivavtal via Almega

För att våra konsulter ska trivas så bra som möjligt och känna sig om en del av Sigma, även när man är placerad i kundens organisation, anordnar vi:

 • Återkommande avdelningsmöten och aktiviteter
 • Kompetensutveckling på konferenser och bolagsträffar
 • Tillställningar och fester vid olika tillfällen under året

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som samarbetar och arbetar för både stora och små företag och industrier.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö, hör gärna av dig till oss så pratar vi mer.

Mer information

Emil Costyson
+46722415781
emil.costyson@sigma.se

Tjänst

Teknikkonsulter till Helsingborg och Halmstad

Kompetensområde

Beräkning & Simulering, Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik, Projektledning, Automation

Plats

Helsingborg

Ansök senast

1970-01-01

Ansök nu