Testingenjör till Halmstad och Helsingborg

Jobbeskrivning

Till framtida projekt söker vi nu flera ingenjörer som har en genuin teknisk förståelse och som inte duckar för en utmaning.

Placeringsort kommer att vara Halmstad alternativt Helsingborg, med uppdrag på närliggande destinationer.

För att lyckas i din roll ser vi gärna att du motiveras av att arbeta självständigt och i team, är lyhörd för kundens/projektets behov och snabbt kan anpassa dig till olika företagskulturer.

Tycker du dessutom det är spännande att ha en varierad vardag med högt tempo och utmanande arbetsuppgifter är du den vi söker.

Då vi har ett löpande urval till tjänsten, är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Grundläggande kvalifikationer

  • Högskole- eller Civilingenjör inom Maskinteknik, Mekatronik eller motsvarande utbildning.
  • Svenskt medborgarskap
  • Stresstålig
  • Kommunikativ
  • Noggrann och når resultat i arbetet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Vi söker dig som har god stresstålighet och tycker om att jobba på en arbetsplats med många saker på gång samtidigt. Du får jobbet gjort och tappar inte bort viktiga detaljer längs vägen.

Vi erbjuder

Beroende på erfarenhetsgrad erbjuder vi dels anställning hos oss på Sigma Industry South eller Hyrrekrytering där kunden eventuellt tar över anställningen efter en tid.

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Emil Costyson
+46722415781
emil.costyson@sigma.se

Tjänst

Testingenjör till Halmstad och Helsingborg

Kompetensområde

Mekanikutveckling, El & Automation, Provning & verifiering, Automation

Plats

Svar senast

2022-01-28

Ansök nu