R & D Manager

Jobbeskrivning

En av våra framgångsrika kunder har vind i seglet och söker förstärkning i form av en R&D Manager.

I arbetet kommer du vara ansvarig för nyutveckling och produktägande av en ny generation av en redan etablerad produkt inom "medical devices". I en inledande fas är kommer arbetet bestå av analys av marknad och utveckling av koncept med förändringar och förbättringar för att möta kommande behov på marknaden. Sedan kommer man vara den som håller ihop arbetet med att utveckla produkten.

Teamet kommer byggas upp över tid och kommer vara strax under 10 personer.

För att passa i rollen behöver du ha med en grundförståelse och kombinerad erfarenhet av elektronik, mekanik och mjukvara. Det är önskvärt att ha erfarenhet från med tech eller annan bransch med höga krav på kvalitet, processer och dokumentation.

Vi tror att du har runt 10 års relevant erfarenhet efter din examen i roller inom utveckling och produktägande.

Som person har du ett starkt ansvarstagande för uppgiften kombinerat med en ödmjukhet och prestigelöshet. Du måste vara en god kommunikatör och hantera både stakeholders och andra linjefunktioner som är involverade i projektet. Du är stark inom problemlösning och analys och har ett strukturerat och välorganiserat arbetssätt.

Företaget är starkt inom branschen och drivs av en positiv anda och starkt engagemang bland medarbetarna. I positionen kommer du omges av starka kollegor och det är en stark gemenskap samtidigt som produkten alltid är i fokus.

Kunden söker en konsult som de på sikt kan ta över som anställd.

Grundläggande kvalifikationer

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Vi erbjuder

Beroende på erfarenhetsgrad erbjuder vi dels anställning hos oss på Sigma Industry South eller Hyrrekrytering där kunden eventuellt tar över anställningen efter en tid.

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Andreas Engman
+46706524741
andreas.engman@sigma.se

Tjänst

R & D Manager

Kompetensområde

Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik, Life Science, QA & Validering, Projektledning, Automation, Management

Plats

Lund

Svar senast

2021-10-31

Ansök nu