Utvecklingsingenjör / Hyrrekrytering

Jobbeskrivning

Är du drivande, nyfiken och vill jobba med utveckling av produkter och arbetssätt på ett växande företag? Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker för kunds räkning en erfaren utvecklingsingenjör som vill vara med i deras fortsatta framtidsresa.

Upplägget för denna tjänst är det vi kallar hyrrekrytering. Detta innebär att efter ca ett halvår skall uppdraget gå över till en anställning hos kunden. Det förutsätter att både kund och konsult är överens.

Nedan beskrivs rollen och vilka typer av egenskaper och erfarenheter som krävs för att lyckas i befattningen.

Arbetsuppgifter

I rollen som Utvecklingsingenjör arbetar du med kundens breda sortiment av ventilationsprodukter. Det innebär utveckling/konstruktion av nya produkter, men även förbättringar av befintliga produkter ur funktion, kvalité och/eller kostnad. Utveckling omfattar också simuleringar och tester i labbmiljö både internt och externt.

Beroende på erfarenhet och intresse finns det möjligheter till fördjupning inom:

  • Simulering/strömningsmekanik (CFD)
  • Testning och utvärdering/analys inklusive framtagning av metoder och utrustning

Din profil, utbildning och erfarenhet

Du har en ingenjörsexamen inom relevant område med minst några års arbetslivserfarenhet inom konstruktion och utveckling. Kunskap inom Inventor, CFD, testning och tunnplåt är meriterande. Kan du även affärssystemet Monitor är det ett plus.

Vi tror att du har en stark vilja och intresse av att hitta nya, smarta lösningar. Du är intresserad av att lära dig nytt och hålla dig uppdaterad inom aktuella teknikområden. Det är självklart för dig att tillverkning/montering av produkten ska kunna ske på ett effektivt sätt.

Du är en drivande, självständig och ansvarstagande lagspelare som ingår i utvecklings-teamet. Viktigt är även att du går i mål med dina uppgifter. Vi förutsätter att du behärskar flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

Känner du att detta är en utmanande roll och nästa steg i din karriär? Tveka inte att ansöka!

Grundläggande kvalifikationer

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Vi erbjuder

Mer information

Andreas Holmgren
+46730310394
andreas.holmgren@sigma.se

Tjänst

Utvecklingsingenjör / Hyrrekrytering

Kompetensområde

Beräkning & Simulering, Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik, Provning & verifiering, Projektledning, Projektledning, Automation

Plats

Malmö

Svar senast

2021-10-03

Ansök nu