Erfaren produktutvecklare inom mekanik - LUND

Jobbeskrivning

tBli en av oss på Sigma Industry i Lund. Nu söker vi dig med 5-10 års erfarenhet inom konstruktion, mekanik och produktutveckling som vill utvecklas och jobba tillsammans med våra härliga kollegor i ett entreprenörsdrivet och gemytligt företag.

Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik eller motsvarande område till spännande uppdrag hos våra kunder. Vi samarbetar med de största företagen i regionen inom bland annat konstruktion, beräkning, process och tillverkning. Känns detta intressant och spännande så ser vi framemot din ansökan redan idag så vi kan berätta mer för dig om oss! Läs mer om vårt företag på www.sigmaindustrysouth.se

Grundläggande kvalifikationer

Erfarenhet inom följande ses som meriterande:

- Produktutveckling

- Innovation

- CAD

- Konstruktion

- Ritningsunderlag

- Tillverkningsmetoder

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå inom produktutveckling och maskinteknik.

B-körkort.

Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett måste, i så väl tal som skrift.

Kunskaper inom något eller några av de ledande CAD-mjukvarorna, ritningsframställning och industriarbete ses som extra meriterande.

Vi erbjuder

Beroende på erfarenhetsgrad erbjuder vi dels anställning hos oss på Sigma Industry South eller Hyrrekrytering där kunden eventuellt tar över anställningen efter en tid.

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Andreas Holmgren
++46730310394
andreas.holmgren@sigma.se

Tjänst

Erfaren produktutvecklare inom mekanik - LUND

Kompetensområde

Beräkning & Simulering, Industridesign & Ergonomi, Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik, Projektledning

Plats

Lund

Svar senast

2021-09-13

Ansök nu