Nyexad Automation/Digitaliseringsingenjör Sökes

Jobbeskrivning

Nyexad Automation/Digitaliseringsingenjör

Är du teknikintresserad och längtar efter ett jobb med stora utvecklingsmöjligheter.

Vi söker fler Automations/Digitaliseringsstjärnor, både tjejer och killar till vårt dream-team och vill ha dig med!

Vi är ett smart, agilt, jämställt och hållbart företag som bygger vår framgång på riktigt duktiga medarbetare, delaktighet, inflytande och korta beslutsvägar. Hos oss på Sigma kommer du att ha ett stort inflytande över din utveckling och omges av kompetenta, ambitiösa och roliga killar och tjejer med gedigen erfarenhet och ett brinnande teknikintresse.

Vi sitter i fantastiska lokaler centralt i Malmö, alldeles nära centralstationen. Kontoret har en skön familjär känsla, som även fungerar som social hubb för oss alla, oavsett var och hur vi jobbar.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Delta i våra utmanande och tekniskt avancerade projekt till marknadsledande kunder med programmering, verifiering och idrifttagning.
  • Delta i support- och serviceåtaganden till våra kund
  • Delta i försäljning med teknikstöd och möten med kund och underleverantörer
  • Jobba med Siemens, Rockwell, Mitsubishi, Beckhoff och B&R i olika miljöer. Oftast med fördjupning inom en plattform men in i mellan prova något nytt
  • Utveckla nästa generations OT säkerhet, komma i kontakt med diverse edge och molnlösningar.
  • Utveckla lösningar inom ramen av Industry 4.0

Vi söker dig som vill bli vår nästa automationsstjärna. Tycker du om att ta ansvar, prestera och leverera och tillhöra ett roligt och kompetent gäng kommer du att trivas fantastiskt bra. Har du en inneboende nyfikenhet och intresse för affärer är det ett stort plus.

Det viktigaste för oss är att rekrytera människor som delar våra gemensamma värderingar och gillar att bidra till att vi växer såväl kompetensmässigt som socialt. Att hitta rätt arbetsuppgifter, möjlighet att utvecklas samt bra villkor är basen i vårt erbjudande till dig.

Grundläggande kvalifikationer

För att trivas i din yrkesroll ser vi gärna att du har:

  • En relevant teknisk utbildning på universitet-/högskolenivå eller yrkeshögskola alternativt motsvarande yrkeserfarenhet
  • Ett stort intresse för teknik och viljan att ständigt utvecklas och lära dig nytt
  • Vi jobbar både med lokala men också globala kunder därför krävs goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Meriterande är erfarenhet av PLC, SCADA, Elkonstruktion och Databaser

Vi erbjuder

Som konsult hos oss får du arbeta i projekt med de främsta företagen. Projekten/uppdragen försöker vi alltid anpassa till dig så att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte.

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang, jämställdhet och glädje är viktiga grundstenar för oss.

Då vi har ett löpande urval till tjänsterna, ser vi gärna att du skickar din ansökan så fort som möjligt.

Sigma Industry Solutions arbetar med avancerade och utmanande projekt inom områdena automation och digitalisering för industri, infra, energi och process. Som komplement erbjuder vi specialist, support- och -ingenjörstjänster.

Sigma Industry Solutions är i dagsläget 35 anställda och ingår i Sigmakoncernen som är en privatägd koncern med närmre 5000 anställda och 39 kontor i 12 länder.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa projekt/uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer.

Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare.

Mer information

Tove Sivtoft
++46730916633
tove.sivtoft@sigma.se

Tjänst

Nyexad Automation/Digitaliseringsingenjör Sökes

Kompetensområde

El & Automation, Digitalisering, Automation

Plats

Lund, Malmö

Svar senast

2021-08-15

Ansök nu