Teknisk projektledare i Ronneby

Jobbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en projektledare för uppdrag i Ronneby. Vi söker dig med 2-5 års erfarenhet som är engagerad, nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik. Du kommer ingå i en produktionsteknisk avdelning med ansvar för investeringsprojekt eller projekt relaterade till produktionsutveckling. Då kunden sett en stor orderingång och samtidigt har investeringsprojekt planerade behövs fler projektledare som kan driva både små och medelstora projekt.

För att lyckas i din roll ser vi gärna att du har ett stort engagemang och motiveras av att arbeta självständigt och i team, är lyhörd för kundens/projektets behov och snabbt kan anpassa dig till olika företagskulturer.

Att du är socialt kompetent och tycker om att knyta nya kontakter ser vi som en självklarhet.

Då vi har ett löpande urval till tjänsten, är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Grundläggande kvalifikationer

  • Högskole- eller Civilingenjör inom Maskinteknik, Mekatronik eller motsvarande utbildning alt. mångårig arbetserfarenhet inom teknisk projektledning.
  • Dokumenterad erfarenhet av projektledning
  • Stresstålig
  • Kommunikativ
  • Noggrann och når resultat i arbetet

Relevant teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå.

Körkort B samt tillgång till bil.

Goda kunskaper i både svenska och engelska i så väl tal som skrift.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Krav att du har erfarenhet inom minst ett av de ledande CAD systemen.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss, därför välkomnar vi personer med varierande erfarenhetsnivåer.

Vi erbjuder

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna. Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Göran Persson
++46725002028
goran.persson@sigma.se

Tjänst

Teknisk projektledare i Ronneby

Kompetensområde

Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik, Projektledning

Plats

Svar senast

2021-07-26

Ansök nu