Uppdragsbeskrivning

Vill du vara med att utveckla framtidens teknik till ledande företag i regionen? Nu söker vi på Sigma Industry Evolution dig som är nyexaminerad eller i början av din karriär och har ett stort intresse av inbyggda system.

Dina arbetsuppgifter som konsult via Sigma Industry Evolution är varierande, och med åren ges du förutsättningar till god utveckling i karriären. En av fördelarna med att vara konsult hos oss på Sigma är att du är med och utvecklar produkter i industrin där det händer som mest, vilket ger en stimulerande och utvecklande anställning.

Som Junior konsult inom inbyggda system kan arbetsuppgifterna variera stort inom bland annat utveckling av mjukvara, design av hårdvara och framtagning av tester för funktions- och prestandaverifiering. För att arbetet ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt anpassas uppdragen i möjligaste mån efter dig.

Grundläggande kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Är högskole- eller civilingenjörsutbildning inom datateknik, elektroteknik, mekatronik eller teknisk fysik.
  • Är intresserad av inbyggda system och vill arbeta med att integrera mjukvara och hårdvara.
  • Har programmeringskunskaper i något de större språken, gärna C, C++ eller C#.
  • Ha erfarenhet av automatiserad testning, RTOS, microcontrollers och eller kommunikationsprotokoll.
  • Har goda språkkunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Som person ser vi gärna att du är social och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är en person med driv, kreativitet och engagemang, som angriper uppgifter på ett lösningsorienterat sätt.
Meriterande är tidigare projekt eller annan erfarenhet inom områden så som inbyggda system och programmering.

Vi erbjuder

På Sigma Industry Evolution AB erbjuds du att arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte.

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel och en bättre arbetsplats.

Sigma Industry Evolution AB är ett teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling med fokus på Mekatronik och Embedded Systems.


Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare.

Mer information

Dick Stenebo
+46706706177
dick.stenebo@sigma.se

Tjänst

Embeddedprogrammerare

Kompetensområde

Plats

Lund, Malmö

Ansök senast

2023-06-15

Ansök nu