Projektledare med stort teknikintresse

Jobbeskrivning

Vill du jobba i en utvecklande miljö i ett modernt ingenjörsbolag?

Tror du på entreprenörskap som grundbult i verksamheten?

Vi vill ha fler härliga medarbetare inom Projektledning och söker därför efter engagerade och motiverade kandidater. Vi har behov av att utöka teamet med Projektledare som har ett stort teknikintresse. Vi har utmaningar att erbjuda både om du just har börjat din resa som projektledare eller om du har jobbat som projektledare under flera år.

Vi söker kandidater för uppdrag inom följande områden:

- Medicinteknisk utrustning

- Läkemedel

- Fordonsteknik

- Förpackningsteknik

- Livsmedelsindustri

- Marin farkostteknik

- Process/Kemi teknik

- Tillverkningsindustri

Då vi har ett löpande urval till tjänsten, är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Grundläggande kvalifikationer

Du har med dig starka sociala verktyg och en tydlig anknytning till tekniken. Vi tror att du har med dig en ingenjörsutbildning inom exempelvis maskinteknik och har jobbat med produktutveckling eller produktionsutveckling, investeringsprojekt, orderprojekt etc.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Du är strukturerad och engagerad i arbetet och drivs av att ta uppgiften från start till mål. Du är lyhörd och har stark förmåga att kommunicera och navigera socialt i kundens organisation.

Certifiering inom Projektledning är meriterande.

Vi erbjuder

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Andreas Engman
+46706524741
andreas.engman@sigma.se

Tjänst

Projektledare med stort teknikintresse

Kompetensområde

Projektledning

Plats

Helsingborg, Lund, Malmö, Hässleholm

Svar senast

2022-12-31

Ansök nu