Nybliven Ingenjör?

Jobbeskrivning

Har du tagit din ingenjörsexamen, är gediget teknikintresserad och älskar omväxling och att arbeta i Team men inte hunnit samla så mycket arbetslivserfarenhet än?

I så fall ser vi fram emot din ansökan till tjänsten så tar vi det därifrån!

Som junior Ingenjör kommer du få lära dig från grunden och kunna påverka din utvecklingskurva med flera ansvarsområden efter hand som erfarenheten ökar. I rollen som konsult är det viktigt att vara anpassningsbar och se lösningar.

Som person är du driven och nyfiken, har lätt för att lära och tar ansvar för din leverans. Du ska vara självgående och kunna hitta dina egna lösningar med viss stöttning från mer erfarna personer i din omgivning.

Vi är inte begränsade till några affärsområden eller kunder, utan samarbetar öppet mellan avdelningar och bolag. Detta innebär stora möjligheter till omväxlande och utmanande uppdrag inom de områden och hos de kunder som du tycker är intressanta. Som konsult hos oss får du stora möjligheter att vara med och påverka både din vardag och din framtid, vi vill att våra konsulter ska känna att arbetet är både utvecklande och utmanande.

Då vi har ett löpande urval till tjänsten, är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Grundläggande kvalifikationer

- Högskole- eller civilingenjör inom maskinteknik eller liknande område

- Kunskaper inom CAD-program är meriterande

- Driven och ansvarstagande

- Kommunikativ

- Behärska svenska och engelska i både tal och skrift

- B-körkort

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Vi sätter stort värde på personlighet. Ett genuint intresse, drivkraft och lagspelare väger tungt!

Vi erbjuder

Hos oss står alltid konsulten i centrum, vår affär är uppbyggd kring vår förmåga att anställa och utveckla de bästa förmågorna inom våra områden.

Som privatägt bolag tittar vi inte på börskursen eller förbereder inför nästa kvartalsrapport, vi fokuserar istället på stabil och långsiktig utveckling, vilket bidrar med det samma för våra konsulter.

Utöver detta erbjuder vi:

  • Distanskostnadsersättning vid arbete utanför kontoret
  • Förmånsprogram via vår partner Benify
  • Betald övertid enligt kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Bonus vid tips om rekrytering eller uppdrag
  • Kollektivavtal via Almega

För att våra konsulter ska trivas så bra som möjligt och känna sig som en del av Sigma, även när man är placerad i kundens organisation, anordnar vi:

  • Återkommande avdelningsmöten och aktiviteter
  • Kompetensutveckling på konferenser och bolagsträffar
  • Tillställningar och fester vid olika tillfällen under året

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Joakim Persson
+46761255597
joakim.persson@sigma.se

Tjänst

Nybliven Ingenjör?

Kompetensområde

Beräkning & Simulering, Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik, Projektledning

Plats

Växjö

Svar senast

2023-01-13

Ansök nu