Systemingenjör - Utmanande uppdrag med framtidens teknik

Jobbeskrivning

Är du Ingenjör med några års erfarenhet och vill ta dig an en utvecklande roll som systemingenjör med komplexa system byggda med framtidens teknik?

Arbetet som systemingenjör utgör en bred roll med mycket fokus på Teamwork!

Du är en driven och motiverad person som uppskattar kontinuerligt lärande och har förmågan att hitta kreativa lösningar på oväntade utmaningar. Eftersom arbetet är teambaserat och interagerar med kunder är det viktigt att du är öppen och kommunikativ med god samarbetsförmåga. Du är tillgänglig för internationella affärsresor och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Du kommer att arbeta i ett eller flera kundprojekt mot satta deadlines, vilket kräver planeringsförmåga och förmåga att prioritera ditt arbete effektivt. Även de bästa planerna kommer dock ibland att misslyckas och det är därför viktigt att du snabbt kan anpassa dig till förändrade förutsättningar.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom ett eller flera områden nedan men tänk också på att ett genuint intresse och vilja kan väga upp för begränsad erfarenhet.

 • El / Elektronik
 • Systemteknik
 • Mjukvaruutveckling
 • Leda tekniskt arbete
 • Nätverksarkitektur och konfiguration
 • Kravhantering
 • Teknisk försäljning & offertsupport

Då vi har ett löpande urval till tjänsten, är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Grundläggande kvalifikationer

Teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Det allra viktigaste är din vilja att utveckla såväl dig själv som andra, god samarbetsförmåga och att ta eget ansvar och initiativ.

Det är viktigt med ett genuint intresse för teknik och människor och att förstå vikten av att interagera och arbeta tvärfunktionellt för att hitta de bästa svaren på komplexa problem.

God kommunikationsförmåga och förståelse för intressenters behov är en framgångsfaktor.

Vi erbjuder

Vi är inte begränsade till några affärsområden eller kunder, utan samarbetar öppet mellan avdelningar och bolag. Detta innebär stora möjligheter till omväxlande och utmanande uppdrag inom de områden och hos de kunder som du tycker är intressanta. Som konsult hos oss får du stora möjligheter att vara med och påverka både din vardag och din framtid, vi vill att våra konsulter ska känna att arbetet är både utvecklande och utmanande.

Hos oss står alltid konsulten i centrum, vår affär är uppbyggd kring vår förmåga att anställa och utveckla de bästa förmågorna inom våra områden.

Som privatägt bolag tittar vi inte på börskursen eller förbereder inför nästa kvartalsrapport, vi fokuserar i stället på stabil och långsiktig utveckling, vilket bidrar med det samma för våra konsulter.

Utöver detta erbjuder vi:

 • Distanskostnadsersättning vid arbete utanför kontoret
 • Förmånsprogram via vår partner Benify
 • Betald övertid enligt kollektivavtal
 • Friskvårdsbidrag
 • Bonus vid tips om rekrytering eller uppdrag
 • Kollektivavtal via Almega

För att våra konsulter ska trivas så bra som möjligt och känna sig som en del av Sigma, även när man är placerad i kundens organisation, anordnar vi:

 • Återkommande avdelningsmöten och aktiviteter
 • Kompetensutveckling på konferenser och bolagsträffar
 • Tillställningar och fester vid olika tillfällen under året

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Joakim Persson
+46761255597
joakim.persson@sigma.se

Tjänst

Systemingenjör - Utmanande uppdrag med framtidens teknik

Kompetensområde

Mekanikutveckling, Projektledning, Test och kvalitet, Digital kommunikation, Kravhantering & Verksamhetsutveckling, Software development

Plats

Växjö

Svar senast

2022-12-14

Ansök nu