Teknikkonsult till Helsingborg

Jobbeskrivning

Mekanikkonstruktör till Sigma i Helsingborg och Halmstad

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare.

Sigma erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela världen. Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i våra egna projekt. Kombinationen av interna och externa uppdrag och samarbetet mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Skulle du vilja växa i denna miljö?

Vi söker efter nya duktiga ingenjörer inom produktutveckling som tillsammans med oss vill vara delaktiga i att bygga upp framtidens teknikkonsultföretag i Helsingborg eller i Halmstad.

På Sigma har du möjlighet att arbeta i olika branscher och hos olika kunder. Vi har tillgång till många spännande uppdrag genom vårt höga anseende och genom våra goda kundrelationer. Vår gedigna erfarenhet från konsultbranschen ger en hög träffsäkerhet när vi tillsätter uppdrag. Du erbjuds en trygg, långsiktig och utvecklande anställning. Vi tillämpar agila utvecklingsplaner som följs upp genom tät kontakt med närmsta chef.

Grundläggande kvalifikationer

Som person är du engagerad, uthållig, strävar efter att leverera ditt yttersta i rätt tid och har hög social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen.

I grunden har du ett brinnande teknikintresse och goda kunskaper och intresse för arbete med CAD. Har du vana att använda PDM-program utföra FEM-beräkningar eller andra spetskompetenser så är det meriterande.

Du har teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå inom maskinteknik.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Vi erbjuder

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. Konsulterna på Sigma Industry är vår produkt och vårt största värde varför vi lägger ner mycket energi på att våra medarbetare ska trivas och växa i yrkesrollen.

Mer information

Emil Costyson
+46722415781
emil.costyson@sigma.se

Tjänst

Teknikkonsult till Helsingborg

Kompetensområde

Beräkning & Simulering, Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik, Provning & verifiering, Projektledning

Plats

Helsingborg

Svar senast

2022-12-24

Ansök nu