Elkonstruktör Eplan P8

Jobbeskrivning

Vi söker dig som vill utvecklas vidare i din roll som elkonstruktör. Hos oss kan du räkna med att få mycket ansvar men också mycket frihet samt hjälp och stöttning i ditt arbete.

Just nu har vi stort tryck i Malmö och Lund, flera mycket intressanta uppdrag hos tekniktunga kunder.

Som elkonstruktör hos oss kan du arbeta t.ex. inom medtech, maskintillverkning, process, pharma, marin eller förpackningsindustri. Du blir inte låst till ett visst område utan har möjligheten att få arbeta inom flera spännande branscher.

Arbetsuppgifterna varierar beroende på kund, uppdrag och erfarenhetsnivå, de kan bland annat vara:

  • Framtagning av specifikationer för konstruktion och installation.
  • Design av elektriska system i Eplan, Elprocad eller liknande verktyg.
  • Dimensionering och beräkning
  • Maskinsäkerhet och personsäkerhet kopplat till el.
  • Samordnare av elinstallationer inom industrin.

Tveka inte att söka direkt då vi tillsätter löpande!

Grundläggande kvalifikationer

Erfarenhet av:

  • Arbete i Eplan P8
  • Elkonstruktion inom industrin

Svenska och Engelska

B-Körkort

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Det viktigaste för oss är att du vill lära dig mer och utvecklas, att du gillar problemlösning och gärna sätter dig in i nya system.

Att du är trevlig, social och har god arbetsmoral är naturligtvis viktiga delar också.

Vi erbjuder

Vill du arbeta på ett personligt och växande företag i en miljö som präglas av en prestigelös och lättsam laganda är det här arbetsplatsen för dig. Är du en driven person som söker utveckling så är det din ambition, kompetens och dina resultat som formar din roll här hos oss.

Våra konsulter ges stora möjligheter att själva påverka sin vardag med flexibla arbetstider och attraktiva löneupplägg, där du får möjligheten att ta en större del i din egen framgång. Vi är också mycket transparenta med våra medarbetare, då vi tror att det bidrar till en bättre arbetsmiljö och ett större engagemang.

Vår vision är att alla ska kunna förvänta sig en bättre morgondag, om det gäller bättre uppdrag, bättre anställningsförhållande, roligare konferensresor, eller något annat, så kommer vi göra vad vi kan för att din morgondag ska bli bättre.

Vi är övertygade om att vi kan erbjuda dig en bättre morgondag, sök tjänsten eller hör av dig direkt så berättar vi mer!

Vi anställer löpande så tveka inte att söka redan idag!

Du når beställande chef direkt på:

Joel.carnemalm@sigma.se

0702949681

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Joel Carnemalm
+46702949681
joel.carnemalm@sigma.se

Tjänst

Elkonstruktör Eplan P8

Kompetensområde

El & Automation, Energi- & Elkraftteknik, Projektledning, Systemdesign, Systemutveckling, Projektledning, Digitalisering, Automation

Plats

Lund

Svar senast

2022-11-30

Ansök nu