Mekatronikingenjör

Jobbeskrivning

Vill du arbeta med att utveckla teknik och produkter till ledande företag i regionen? Nu söker vi dig som är mekatronikingenjör med ett stort intresse för att utveckla framtidens produkter!

Dina arbetsuppgifter som konsult via Sigma Industry Evolution är varierande, och med åren ges du förutsättningarna för en god utveckling i karriären. Fördelarna med att vara konsult hos oss på Sigma är att du är med och utvecklar produkter i industrin där det händer som mest. Om det är inom konsumentelektronik, bilindustrin, livsmedels eller någon annan produktkategori är tjusningen med att vara konsult hos oss.

Arbetet kan innefatta mekanikkonstruktion, elektronik, programmering, reglerteknik m.m.

Grundläggande kvalifikationer

  • Högskole- (B.Sc.) eller Civilingenjörsexamen (M.Sc.) inom Mekatronik
  • Programmeringskunskaper i ett av de större språken
  • 3D-CAD (Creo, Inventor eller Solidworks)
  • Generella ingenjörskunskaper inom området Mekatronik

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Som person är du drivande och utåtriktad, trivs med att arbeta i roller med högt tempo och varierande uppgifter, och arbeta i team. Du har lätt för att ta egna initiativ samtidigt som du har en hög arbetsmoral och lyssnar på din omgivning.

Jobbet som konsult innebär mycket kontakter både internt och externt vilket kräver att du är en social person som har lätt för att skapa nya kontakter. Arbetet kräver också att du är flexibel och analytisk.

Vi erbjuder

Vi på Sigma Industry Evolution erbjuds du att arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte.

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry Evolution AB är ett teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling med fokus på Mekatronik och Embedded Systems.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare.

Mer information

Dick Stenebo
+46706706177
dick.stenebo@sigma.se

Tjänst

Mekatronikingenjör

Kompetensområde

Mekanikutveckling, El & Automation, Energi- & Elkraftteknik, Hårdvara elektronik, Mjukvaruutveckling inbyggda system, Funktionsutveckling, Systemdesign, Software development, Automation

Plats

Helsingborg, Lund, Malmö, Växjö

Svar senast

2022-11-30

Ansök nu