Avdelningschef Mekatronik / Elektronik

Jobbeskrivning

Vi på Evolution är entreprenörsdrivna med ett starkt och positivt utvecklingsfokus. Vår verksamhet i södra Sverige växer och vi kommer nu starta ytterligare en avdelning från vårt kontor i Lund. Vi söker dig som är ingenjör i grunden och som vill bygga upp en ny avdelning inom affärsområdet tekniskkonsultverksamhet.

Ambitionen är att på ett par års sikt bygga upp en verksamhet med minst 25 anställda. Avdelningen skall främst vara inriktad mot mekatronik och dess underområden så som elektronik och programmering.

Grundläggande kvalifikationer

  • Du har ingenjörsutbildning och några års arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet från tjänsteförsäljning och rekrytering.
  • Du drivs av att skapa och att göra affärer och skapa goda och långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder.
  • Tidigare erfarenhet från konsult- eller rekryteringsbranschen är meriterande.
  • Som person är du social, nyfiken, handlingskraftig och resultatorienterad.
  • Du är en entreprenör som ser möjligheter i olika situationer och hittar kreativa lösningar
  • Du har kännedom om mekatronik- eller elektronikutveckling
  • Är bekant med programmeringsspråk

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Som person ser vi att du är social och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är en person med driv, kreativitet och engagemang, som angriper uppgifter med ett lösningsorienterat synsätt. Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

Om du har ett starkt entreprenörsdriv och brinner för att skapa och bygga resultat är du den vi söker och välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans.

Vi erbjuder

I rollen som avdelnings- och konsultchef erbjuds en omväxlande och utvecklande karriärväg. Vårt företag präglas av samarbeten och initiativ för att utveckla företaget framåt, vilket ger stora möjligheter att utvecklas och påverka. Du kommer att jobba tillsammans med de andra cheferna parallellt med ett eget ansvar för att bygga upp den egna avdelningen och ditt egna affärsnätverk. Som konsultschef ansvarar du för din personal, dina kundrelationer samt enhetens resultatutveckling. Våra gemensamma erfarenheter, samarbete och ett starkt varumärke gör att du snabbt kan komma in i rollen och kan ta ansvar för din affärsenhet.

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel. Vi lägger mycket energi på att låta våra medarbetare utvecklas och växa i yrkesrollen. Genom vår stora variation av kunder från flera olika branscher har våra medarbetare möjlighet att växa inom det område hon/han brinner för.

Sigma Industry Evolution är en del av Sigma Industry South Group som är en ledande teknikkonsultkoncern i södra Sverige. Med kontor i Lund, Malmö, Helsingborg, Halmstad, Jönköping, Växjö, Hässleholm och Karlskrona tillhandahåller vi kvalificerade ingenjörer inom utveckling och produktion. Sigma Industry Evolution och koncernen är en del av Sigma Group med fler än 5000 medarbetare i elva länder. Sigma Group ägs av Danir AB, familjen Dan Olofssons holdingbolag.

Mer information

Dick Stenebo
+46706706177
dick.stenebo@sigma.se

Tjänst

Avdelningschef Mekatronik / Elektronik

Kompetensområde

Hårdvara elektronik, Projektledning & Management, Mjukvaruutveckling inbyggda system, Systemdesign, Systemutveckling, Kravhantering & Verksamhetsutveckling, Projektledning, Software development, Digitalisering, Automation, Sales and Marketing

Plats

Helsingborg, Lund, Malmö, Hässleholm

Svar senast

2022-11-30

Ansök nu