Mekanikkonstruktör inom världsledande Cleantech!

Jobbeskrivning

Vi söker, för kunds räkning, en mekanikkonstruktör med 3+ års erfarenhet inom processindustri och konstruktion av processystem.

Du kommer få arbeta med produktutveckling med höga krav på noggrannhet och kvalité. I rollen som konstruktör och produktutvecklare är det viktigt att vara anpassningsbar och dynamisk igenom hela utvecklingsprocessen. Alla processer involverar kundspecifika lösningar och varierar från fall till fall. Detta leder till minskade koldioxidutsläpp och allmän miljövänlighet!

Erfarenheter inom följande område ses som meriterande:

- Kunskap av stora processanläggningar och luftreningsverk

- Teknisk kunskap inom värmare, fläktar och spjäll

- Framtagning av ritnings- och produktionsunderlag

- Installation av utrustning/komponenter enligt systemscheman

Grundläggande kvalifikationer

- Högskole- eller civilingenjör inom maskinteknik eller liknande område

- Goda kunskaper i CAD-program (SolidWorks, Creo, Inventor eller Catia)

- Ritningsframställning

- Driven och ansvarstagande

- Kommunikativ

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Som person är du engagerad och affärsmässig, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av såväl självständigt arbete som i team med andra.

Vi erbjuder

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Hos oss står alltid konsulten i centrum, vår affär är uppbyggd kring vår förmåga att anställa och utveckla de bästa förmågorna inom våra områden.

Som privatägt bolag tittar vi inte på börskursen eller förbereder inför nästa kvartalsrapport, vi fokuserar istället på stabil och långsiktig utveckling, vilket bidrar med det samma för våra konsulter.

Utöver detta erbjuder vi:

  • Distanskostnadsersättning vid arbete utanför kontoret
  • Förmånsprogram via vår partner Benify
  • Flexibla arbetstider
  • Betald övertid enligt kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Bonus vid tips om rekrytering eller uppdrag
  • Kollektivavtal via Almega

För att våra konsulter ska trivas så bra som möjligt och känna sig som en del av Sigma, även när man är placerad i kundens organisation, anordnar vi:

  • Återkommande avdelningsmöten och aktiviteter
  • Kompetensutveckling på konferenser och bolagsträffar
  • Tillställningar och fester vid olika tillfällen under året

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Hassan Safawizadeh
+46724518805
hassan.safawizadeh@sigma.se

Tjänst

Mekanikkonstruktör inom världsledande Cleantech!

Kompetensområde

Beräkning & Simulering, Mekanikutveckling

Plats

Lund, Malmö

Svar senast

2022-09-30

Ansök nu