Maskin- och Mekatronikingenjörer med erfarenhet

Jobbeskrivning

Sigma Industry i Växjö ser en fortsatt god tillväxt och söker nu efter just Dig som är en lite mer erfaren Maskin- eller Mekatronikingenjör.

Eftersom vi arbetar med många olika typer av verksamheter och uppdrag lägger vi stort fokus på att Du som person trivs och passar i rollen som just konsult. Med din erfarenhet och framtida ambitioner som grund gör vi vårt bästa för att hitta matchande uppdrag.

Som senior tar Du dig an lite mer utmanande roller och ett större eget ansvar men vi tror att du ser charmen i detta och tillfredsställelsen när bitarna börja falla på plats. Dessutom är du aldrig ensam - teamet är alltid närvarande och du kommer bli en del av detta och driva på teamets utveckling.

Rollen innebär ofta en hel del kontaktytor. Du behöver vara bekväm med detta och gilla den sociala biten av jobbet.

Verkar det intressant?

Ansök så lägger vi resten av pusslet tillsammans!

Grundläggande kvalifikationer

  • Erfarenhet och vilja att lära nytt, utvecklas, utmanas och ta ansvar
  • >5 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Självorganiserande och självmotiverande - stort eget ansvar!
  • Kunskap inom området välkända mjukvaror
  • Skicklig på att uttrycka sig både muntligt och skriftlig
  • God social förmåga - Teamplayer

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Du är en drivande och utåtriktad person med helhetssyn. En viktig egenskap som krävs i rollen är att du har lätt för att ta egna initiativ samtidigt som du har en hög arbetsmoral. Arbetet kommer innebära mycket kontakter både internt och externt vilket kräver att du är en social person som har lätt för att skapa nya kontakter. Arbetet kräver också att du är flexibel och analytisk.

Vi erbjuder

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Joakim Persson
+46761255597
joakim.persson@sigma.se

Tjänst

Maskin- och Mekatronikingenjörer med erfarenhet

Kompetensområde

Beräkning & Simulering, Industridesign & Ergonomi, Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik, PLM, Projektledning, Automation

Plats

Växjö

Svar senast

2022-09-20

Ansök nu