Finurlig och innovativ produktutvecklare till långsiktigt uppdrag

Jobbeskrivning

Till en viktig kund i Lund söker vi efter en produktutvecklare/mekanikkonstruktör med ett par års erfarenhet till ett spännande uppdrag. Jobbet utförs i projektform och du får chans att vara med från första koncept till massproduktion av produkterna. Företaget breddar sin produktportfölj och du kommer bli en del av utvecklingen av nya innovativa och kreativa produkter.

Kärnan i utvecklingen är teamet - du kommer bli en viktig del av ett högpresterande team.

Många delar tillverkas genom formsprutning av plast så all erfarenhet inom detta område är värdefull. Även kunskap om infästningar och upphängningar är värdefull.

Viktigt med eget driv, att du är snabblärd och noggrann och hela tiden strävar efter att utvecklas och bli en bättre version av dig själv. Hör gärna av dig så berättar jag mer!

Grundläggande kvalifikationer

 • Teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå inom produktutveckling och maskinteknik med inriktning mot hållbar utveckling.
 • Vi söker dig med några års erfarenhet inom produktutveckling som vill ta nästa steg i karriären, få en chans att utvecklas och komma ett steg närmare dina drömmar.
 • Kunskaper om formsprutad plast är väldigt meriterande! Likaså om du jobbat med konsumentprodukter.
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett måste, i så väl tal som skrift.
  • Teamplayer

  Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

  Du är en drivande och utåtriktad person som trivs med att ha flera bollar i luften. En viktig egenskap som krävs i rollen som maskiningenjör är att du har lätt för att ta egna initiativ samtidigt som du har en hög arbetsmoral. Arbetet kommer innebära mycket kontakter både internt och externt vilket kräver att du är en social person som har lätt för att skapa nya kontakter. Arbetet kräver också att du är flexibel och analytisk.

  Vi erbjuder

  Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

  Hos oss står alltid konsulten i centrum, vår affär är uppbyggd kring vår förmåga att anställa och utveckla de bästa förmågorna inom våra områden.

  Som privatägt bolag tittar vi inte på börskursen eller förbereder inför nästa kvartalsrapport, vi fokuserar istället på stabil och långsiktig utveckling, vilket bidrar med det samma för våra konsulter.

  Utöver detta erbjuder vi:

  • Distanskostnadsersättning vid arbete utanför kontoret
  • Förmånsprogram via vår partner Benify
  • Flexibla arbetstider
  • Betald övertid enligt kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Bonus vid tips om rekrytering eller uppdrag
  • Kollektivavtal via Almega

  För att våra konsulter ska trivas så bra som möjligt och känna sig som en del av Sigma, även när man är placerad i kundens organisation, anordnar vi:

  • Återkommande avdelningsmöten och aktiviteter
  • Kompetensutveckling på konferenser och bolagsträffar
  • Tillställningar och fester vid olika tillfällen under året

  Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

  Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

  Mer information

  Frida Tunca
  +46736506982
  frida.tunca@sigma.se

  Tjänst

  Finurlig och innovativ produktutvecklare till långsiktigt uppdrag

  Kompetensområde

  Beräkning & Simulering, Mekanikutveckling, PLM

  Plats

  Lund

  Svar senast

  2022-08-21

  Ansök nu