Elektronikkonstruktör

Jobbeskrivning

Vi söker efter dig som vill vara en del av vårt härliga team!

Vill du vara med och hjälpa våra kunder att utveckla sina produkter och under åren prova olika branscher och företag? Då är vi rätt för dig!

Har du fallenhet och fokus på integration av den senaste elektroniken inom något eller flera av områdena sensorteknik, artificiell intelligens, kamera/optik, autonoma lösningar, samt bildhantering. Som konsult hos oss får du möjligheten av vara där det händer. Du får jobba med den senaste tekniken inom olika segment. Som elektronikkonstruktör mot t.ex. inbyggda system kommer du att få möta spännande utmaningar inom segment som fordon, konsumentelektronik, industriapplikationer och mycket mer.

Grundläggande kvalifikationer

Du är Civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning mot elektronik och inbyggda system. Vi vill att du har erfarenhet av komplexa utvecklingsprojekt inom elektronik och då både inom digital, analog, och kraftelektronik. Du är flytande i svenska och ha goda kunskaper i engelska, i tal och skrift.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Dina intressen är troligtvis inom robotik, AI eller liknande. Framförallt så söker vi dig som har ett stort intresse för teknik och har förmågan att både konstruera och skapa elektronik.

Vi erbjuder

Sigma Industry Evolution är framtidens företag inom mekatronik, elektronik och inbyggda system. Som företag erbjuder vi dig att utvecklas som ingenjör och kollega. Med ett genuint engagemang och driv för teknik och ingenjörer vill vi vara rätt val för både dig som anställd och våra kunder.

Mer information

Dick Stenebo
+46706706177
dick.stenebo@sigma.se

Tjänst

Elektronikkonstruktör

Kompetensområde

Energi- & Elkraftteknik, Hårdvara elektronik, Provning & verifiering, Mjukvaruutveckling inbyggda system, RF And Microwave, Funktionsutveckling, Systemdesign, Projektledning, Software development, Digitalisering

Plats

Lund

Svar senast

2022-02-28

Ansök nu