Junior ingenjör med stort 3D-intresse!

Jobbeskrivning

Vi söker dig som utbildat dig till ingenjör och har ett stort intresse för CAD och vill modellera i 3D.

Dina uppgifter bli att tillsammans med seniora ingenjörer i 3D rita upp framtidens livsmedelsindustrier i alltifrån tidiga koncept till att få vara med och ta fram detaljerade underlag i CAD på hela anläggningen.

I takt med att du utvecklas kommer du att få ökat förtroende och bli involverad i mer komplexa projekt där det ena aldrig är det andra likt.

Då vi har ett löpande urval till tjänsten, är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Grundläggande kvalifikationer

- Teknisk utbildning på Högskole- eller Civilingenjörsnivå inom Maskinteknik.

- Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett måste, i så väl tal som skrift.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Du brinner för arbete i CAD och har lätt för att ta egna initiativ samtidigt som du har en hög arbetsmoral.

Arbetet kommer innebära mycket kontakter både internt och externt vilket kräver att du är en social person som har lätt för att skapa nya kontakter.

Vi erbjuder

Hos oss står alltid konsulten i centrum, vår affär är uppbyggd kring vår förmåga att anställa och utveckla de bästa förmågorna inom våra områden.

Som privatägt bolag tittar vi inte på börskursen eller förbereder inför nästa kvartalsrapport, vi fokuserar istället på stabil och långsiktig utveckling, vilket bidrar med det samma för våra konsulter.

Utöver detta erbjuder vi:

  • Distanskostnadsersättning vid arbete utanför kontoret
  • Förmånsprogram via vår partner Benify
  • Flexibla arbetstider
  • Betald övertid enligt kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Bonus vid tips om rekrytering eller uppdrag
  • Kollektivavtal via Almega

För att våra konsulter ska trivas så bra som möjligt och känna sig som en del av Sigma, även när man är placerad i kundens organisation, anordnar vi:

  • Återkommande avdelningsmöten och aktiviteter
  • Kompetensutveckling på konferenser och bolagsträffar
  • Tillställningar och fester vid olika tillfällen under året

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Anders Wallebäck
+46702619984
anders.walleback@sigma.se

Tjänst

Junior ingenjör med stort 3D-intresse!

Kompetensområde

Mekanikutveckling

Plats

Lund

Svar senast

2022-01-26

Ansök nu