Produktionsingenjör

Jobbeskrivning

Nu söker vi en erfaren Produktionsingenjör med fokus på förbättringsarbete i kombination med automation och robotisering.

Du kommer vara med och driva teknikutvecklingen och förbättringsarbeten i form av OEE-höjande åtgärder, frekvensanalyser, SMED m.m för att nå uppställda mål.

Rollen kräver ett genuint teknikintresse, analytisk förmåga.

Du kommer jobba i nära samarbete med t ex operatörer, produktionsledare, kollegor inom produktionsteknik, underhåll samt leverantörer.

Grundläggande kvalifikationer

För att klara uppdraget har vi som krav att du minst har:

Högskoleutbildning inom Produktionsteknik, alternativt skaffat dig motsvarande kunskap genom några års arbetserfarenhet inom området.

Du skall behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom högautomatiserade flöden i produktion. Du ska vara noggrann, kvalitetsmedveten & engagerad. Ha god samarbetsförmåga och vara tekniskt intresserad av maskiner och processer.

Meriterade kvalifikationer är:

Kompetens inom Stansning/Pressning och komplettverktyg, Automation och Robotisering.

Vi erbjuder

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Dag Hageman
+46734382444
dag.hageman@sigma.se

Tjänst

Produktionsingenjör

Kompetensområde

Produktionsutveckling inkl. Logistik, El & Automation, Projektledning, Automation

Plats

Jönköping

Svar senast

2022-02-28

Ansök nu