Konstruktör och produktutvecklare med erfarenhet

Jobbeskrivning

Vi har en ökad efterfrågan från våra kunder vilket gör att vi behöver bli fler.

Det gäller både som anställd hos oss på Sigma men även för kunders räkning.

Är du vår nästa medarbetare inom produktutveckling och konstruktion?

Vi söker dig som är engagerad, nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik och produktutveckling.

För att lyckas i din roll ser vi gärna att du har ett stort engagemang och motiveras av att arbeta både självständigt och i team, är lyhörd för kundens/projektets behov och snabbt kan anpassa dig till olika företagskulturer. Att du är socialt kompetent och tycker om att knyta nya kontakter ser vi som en självklarhet. Vi ser gärna kvinnliga sökanden till våra tjänster.

Då vi har ett löpande urval till tjänsten, är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Grundläggande kvalifikationer

Teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå inom produktutveckling och maskinteknik.

Svenska flytande i tal och skrift

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Vi söker nu en maskinkonstruktör med 2 - 5 års erfarenhet.

Utöver vanliga svetsade och gjutna stålkonstruktioner är det bra med erfarenhet av pumpar, fläktar och rördragning.

Det är en fördel om du har erfarenhet av Inventor eller Solidworks.

Vi erbjuder

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån för att nivån ska bli så utvecklande och utmanande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många kompetenta kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte.

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel. Våra konsulter är vår ”produkt” och vi lägger därför mycket energi på att låta våra medarbetare utvecklas och växa i yrkesrollen. Genom vår stora variation av kunder från flera olika branscher och en tät kontakt med närmsta chef får du möjlighet att växa inom det område du brinner för.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Bengt Andersson
+46761387893
bengt.andersson@sigma.se

Tjänst

Konstruktör och produktutvecklare med erfarenhet

Kompetensområde

Mekanikutveckling

Plats

Växjö

Svar senast

2021-12-05

Ansök nu