Projektplanerare till kunduppdrag

Jobbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu efter en Projektplanerare med gedigen planeringserfarenhet samt erfarenhet av planeringsprogram såsom Primavera P6 eller motsvarande. Tjänsten kräver en god teknikförståelse samt grundläggande ekonomiska kunskaper. En kandidatexamen som ingenjör eller ekonom är att föredra men inget krav, det viktiga är att ha med sig dokumenterad erfarenhet av projektplanering.

Rollen kräver att man har ett strukturerat tänk, hög simultankapacitet, samt att man är van vid att kommunicera ut sitt arbete i organisationen. Då du kommer att arbeta med flera gränsytor hos kunden är det viktigt att trivs i att arbeta i en central roll med hög social närvaro.

Grundläggande kvalifikationer

Som Projektplanerare ansvarar du för att planera och strukturera projektets genomfart så att förväntade leveranser och måluppfyllnad är tydliggjorda för hela organisationen. I projektplaneringssytemet bryter du ner aktiviteter och tilldelar projektets tidsbudget som fastställts av projektledningen. Du deltar på projektmöten och supporterar projektgruppen med information gällande tid, resurser och organisatoriska delar för att projektet skall uppnå hög effektivitet och leveranssäkerhet. Kontinuerlig uppföljning, avrapportering och bevakning av tidplanen är dagliga uppgifter i din roll.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Som person är du ambitiös, har stark drivkraft, hög social kompetens och strävar efter att leverera ditt yttersta. Du är lyhörd för kundens/uppdragens behov och kan snabbt anpassa dig till företagskulturen. Du tycker om att lära av andra, eliminera problem och strukturera information. Det är viktigt att du agerar för ditt välbefinnande och gruppens utveckling.

Vi söker främst dig
- med relevant utbildning inom området
- med minst 2 års dokumenterad erfarenhet inom området planering och projektstyrning,

- med goda kunskaper inom projektplaneringsverktyg som exempelvis Primavera P6,
- med god teknisk förståelse,

- som är självgående och målfokuserad,

- som trivs i att arbeta i team och ha flera kontaktytor på daglig basis,
- med goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Observera att svenskt medborgarskap är ett krav.

Vi erbjuder

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Utöver detta erbjuder vi:

  • Distanskostnadsersättning vid arbete utanför kontoret
  • Förmånsprogram via vår partner Benify
  • Flexibla arbetstider
  • Betald övertid enligt kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Bonus vid tips om rekrytering eller uppdrag
  • Kollektivavtal via Almega

För att våra konsulter ska trivas så bra som möjligt och känna sig om en del av Sigma, även när man är placerad i kundens organisation, anordnar vi:

  • Återkommande avdelningsmöten och aktiviteter
  • Kompetensutveckling på konferenser och bolagsträffar
  • Tillställningar och fester vid olika tillfällen under året

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Joakim Brandt
+46704699688
joakim.brandt@sigma.se

Tjänst

Projektplanerare till kunduppdrag

Kompetensområde

Projektledning & Management, Projektledning, Projektledning, Affärssystem, Projektledning

Plats

Malmö

Svar senast

2021-11-30

Ansök nu