Elkonstruktör industri

Jobbeskrivning

Sigma Industry South söker nu drivna och kompetenta elkonstruktörer då vi ser en ökad efterfrågan från industrierna i Skåne med flera spännande uppdrag som väntar på rätt kandidat!

Våra elkonstruktörer arbetar inom industrin, med konstruktion av bland annat maskiner, processanläggningar, forskningsanläggningar och marina farkoster. Det kan vara både ny och ombyggnationer, det som är genomgående är att arbetet är varierat och utmanande med stora möjligheter att växa i rollen och testa olika industrier och kunder.

Vi stöttar även kunder med teknisk kompetens och rådgivning samt har i avdelningen experter inom områden som maskinsäkerhet, automation och de vanligaste konstruktionsprogrammen.

Dina arbetsuppgifter kommer att formas utifrån din erfarenhet, kompetens och önskemål i den mån det går. När vi letar uppdrag till våra konsulter inleds det alltid med en diskussion mellan avdelningschefen och konsulten, för att hitta den perfekta kombinationen där konsulten trivs med uppdraget och utveckling samt kunden får den rätta kompetensen.

Grundläggande kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Har minst 1 års erfarenhet som elkonstruktör.
  • Har vana inom elkonstruktion med Eplan eller Elprocad.
  • Har god vana i officepaketet.
  • Har god samarbetsförmåga, är strukturerad, arbetar bra i grupp men samtidigt kan arbeta självständigt och alltid utför arbetsuppgifterna med noggrannhet.
  • Innehar B-körkort.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Vi är ett bolag där nya idéer uppmuntras och även drivs igenom, därför ser vi gärna att du har en entreprenör inombords och vill vara involverad i avdelningens och bolagets utveckling.

Utveckling och förbättring är viktigt för oss, om du är en person som alltid söker efter bättre sätt att utföra arbetet på kommer du passa väl in hos oss.

Vi erbjuder

Vill du arbeta på ett personligt och växande företag i en miljö som präglas av en prestigelös och lättsam laganda är det här arbetsplatsen för dig. Är du en driven person som söker utveckling så är det din ambition, kompetens och dina resultat som formar din roll här hos oss.

Våra konsulter ges stora möjligheter att själva påverka sin vardag med flexibla arbetstider och attraktiva löneupplägg, där du får möjligheten att ta en större del i din egen framgång. Vi är också mycket transparenta med våra medarbetare, då vi tror att det bidrar till en bättre arbetsmiljö och ett större engagemang.

Vår vision är att alla ska kunna förvänta sig en bättre morgondag, om det gäller bättre uppdrag, bättre anställningsförhållande, roligare konferensresor eller något annat så kommer vi göra vad vi kan för att matcha det.

Vi är övertygade om att vi kan erbjuda dig en bättre morgondag, sök tjänsten eller hör av dig direkt så berättar vi mer!

Vi anställer löpande så tveka inte att söka redan idag!

Du når beställande chef direkt på:

Joel.carnemalm@sigma.se

0702949681

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Joel Carnemalm
+46702949681
joel.carnemalm@sigma.se

Tjänst

Elkonstruktör industri

Kompetensområde

El & Automation, Energi- & Elkraftteknik, Projektledning & Management, Projektledning, Systemdesign, Systemutveckling, Projektledning, Digitalisering, Automation

Plats

Lund, Malmö

Svar senast

2021-12-31

Ansök nu