Design Engineer

Jobbeskrivning

En stor kund till oss ska dra igång ett nytt projekt och söker omgående efter en konsult för att stärka upp teamet. Du måste vara erfaren och självgående med några års relevant arbetslivserfarenhet. Det är en ny, hemlig, produkt som skall utvecklas och den innehåller mycket rörelsemekanik. Produkten anses som avancerad, söker du en utmaning är det här rätt uppdrag för dig! Säkerhetstänk är en del av vardagen, likaså förståelse för vad som driver kostnad och att kunna hålla ner den.

Konstruktionen kommer att ske i Solidworks.

Arbetet kan utföras till 50% på distans som det ser ut just nu.

Det kommer vara en del kontakt med leverantörer och andra externa parter varvid det krävs att du har enkelt att kommunicera, både på svenska och engelska.

Start så snart som möjligt, senast 1 december.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Vi söker dig som har god stresstålighet och tycker om att jobba på en arbetsplats med många saker på gång samtidigt. Du får jobbet gjort och tappar inte bort viktiga detaljer längs vägen.

Vi erbjuder

Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar en utvecklande och trevlig arbetsmiljö för våra anställda. Därför fokuserar vi mycket på att skapa en sammanhållning och gemenskap internt på Sigma för alla anställda, oberoende vart i världen du befinner dig på uppdrag.

Vi anser även att för bästa möjliga resultat så krävs en så personlig och bra matchning av uppdrag för just dig, därför tycker vi det är viktigt att uppdragen alltid anpassas i möjligaste mån och att det alltid förs en dialog mellan dig och din närmsta chef.

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar, där du som anställd får mycket ansvar och frihet. Vi har även kollektivavtal vilket gör att du som anställd har en trygg anställning och många förmåner.

Utöver detta erbjuder vi:

  • Distanskostnadsersättning vid arbete utanför kontoret
  • Förmånsprogram via vår partner Benify
  • Flexibla arbetstider
  • Betald övertid enligt kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Bonus vid tips om rekrytering eller uppdrag
  • Kollektivavtal via Almega

För att våra konsulter ska trivas så bra som möjligt och känna sig om en del av Sigma, även när man är placerad i kundens organisation, anordnar vi:

  • Återkommande avdelningsmöten och aktiviteter
  • Kompetensutveckling på konferenser och bolagsträffar
  • Tillställningar och fester vid olika tillfällen under året

Mer information

Frida Tunca
+46736506982
frida.tunca@sigma.se

Tjänst

Design Engineer

Kompetensområde

Beräkning & Simulering, Industridesign & Ergonomi, Mekanikutveckling, PLM

Plats

Lund, Malmö, Hässleholm

Svar senast

2021-11-28

Ansök nu