Maskiningenjör till Helsingborg!

Jobbeskrivning

Återigen söker fler härliga medarbetare till Helsingborg!

Vi ser nu ett ökat behov hos våra kunder och söker nu efter fler drivna, sociala och framåtriktade maskiningenjörer till olika utvecklingsprojekt.

Arbetet kommer mestadels vara inom produktutveckling och avancerad 3D CAD i teknikens framkant.

Vi söker både ingenjörer med några års erfarenhet av produktutveckling som nu längtar efter nya utmaningar samt nyexade ingenjörer som är redo att ta första steget ut i arbetslivet. Du är en social person med eget driv och teknikintresse som gärna arbetar i team.

Grundläggande kvalifikationer

  • Kandidat-, master- eller Civilingenjör inom maskinteknik
  • Gärna ett par års erfarenhet, men med rätt bakgrund kan nyutexaminerad också vara intressant
  • Du har erfarenhet inom ett eller flera av de ledande CAD programmen
  • Tala och skriva både Svenska och Engelska helt obehindrat

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Utåtriktad och social

Ambitiös med stort driv

Genuint teknikintresse

Nyfiken

Positiv

Vi erbjuder

Beroende på erfarenhetsgrad erbjuder vi dels anställning hos oss på Sigma Industry South eller Hyrrekrytering där kunden eventuellt tar över anställningen efter en tid.

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Emil Costyson
+46722415781
emil.costyson@sigma.se

Tjänst

Maskiningenjör till Helsingborg!

Kompetensområde

Beräkning & Simulering, Industridesign & Ergonomi, Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik, Projektledning

Plats

Helsingborg

Svar senast

2021-10-29

Ansök nu