Konsultchef till Sigma Industry South i Växjö

Jobbeskrivning

Den nuvarande konsultchefen i Växjö kommer att gå i pension vid årsskiftet och vi söker dig som vill ta vid och bygga vidare verksamheten. Vi är idag ca 10 anställda vid kontoret men ambitionen är att dubblera verksamheten på ett par års sikt. Idag är verksamheten främst inriktad mot mekanikbaserad produkt- och produktionsutveckling men vi är även öppna för att bredda oss mot andra ingenjörsområden.

Grundläggande kvalifikationer

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

  • Du har ingenjörsutbildning med några års arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet från tjänsteförsäljning och gärna rekrytering.
  • Du drivs av att skapa och att göra affärer och skapa goda och långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder.
  • Tidigare erfarenhet från konsultbranschen är meriterande.
  • Som person är du social, nyfiken, handlingskraftig och resultatorienterad.
  • Du är en entreprenör som ser möjligheter i olika situationer och hittar kreativa lösningar.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

Om du har ett starkt entreprenörsdriv och brinner för att skapa och bygga resultat är du den vi söker och välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans.

Vi erbjuder

Rollen som konsultchef erbjuder omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter och bygger på samarbete och egna initiativ vilket kräver stor egen drivkraft och kreativitet. Du kommer att jobba tillsammans med de andra cheferna men med ansvar för att bygga upp en verksamhet i din region. Som konsultschef ansvarar du för din personal, dina kundrelationer samt enhetens resultatutveckling. Våra gemensamma erfarenheter, samarbete och ett starkt varumärke gör att du snabbt kan komma in i rollen och kan ta ansvar för din affärsenhet.

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel. Vi lägger mycket energi på att låta våra medarbetare utvecklas och växa i yrkesrollen. Genom vår stora variation av kunder från flera olika branscher har våra medarbetare möjlighet att växa inom det område hon/han brinner för.

Sigma Industry South med 290 medarbetare är ett ledande teknikkonsultföretag i södra Sverige med kontor i Lund, Malmö, Helsingborg, Halmstad, Jönköping, Växjö, Hässleholm och Karlskrona. Vi är en del av Sigmakoncernen som totalt är 4000 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av Danir AB, familjen Dan Olofssons holdingbolag.

Mer information

Lars-Johan Ahlqvist
+46767649105
lars-johan.ahlqvist@sigma.se

Tjänst

Konsultchef till Sigma Industry South i Växjö

Kompetensområde

Produktionsutveckling inkl. Logistik, Projektledning & Management, Projektledning, Projektledning, Projektledning, Administration, HR, Management, Sales and Marketing

Plats

Växjö

Svar senast

2021-11-01

Ansök nu