Produktingenjör

Jobbeskrivning

Är du en person som har ett högt engagemang, är kontaktskapande och gillar samarbete? Då kan vi vara arbetsplatsen just för dig!

Vi söker just nu efter ingenjörer med förståelse och kunskap för produktvård. Tjänsten kan innefatta arbetsuppgifter inom produktdokumentation, teknisk kravhantering, och standardisering. Förståelse och engagemang i hur man vårdar produktdata i affärssystem är en viktig faktor. Viss modellering och konstruktionsarbete kan även förekomma vilket gör att denna kompetens är meriterande.

För att lyckas i denna roll bör du som person vara engagerad, noggrann och drivas av utmaningar, samt känna dig bekväm i att ta ett stort ansvar. Det är av stor vikt att du har en positiv och social sida som borgar för navigeringen och kommunikationen i organisationen samtidigt som du lägger stort värde i att efterfölja processer och regelverk.
Att arbeta både självständigt och i team ser vi som en självklarhet.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Grundläggande kvalifikationer

Vi tror att du uppfyller några av punkterna nedan:

 • Teknisk utbildning Msc eller Bsc
 • 0-4 års arbetslivserfarenhet inom produkthantering, konstruktion, eller produktion
 • Väldigt goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Goda kunskaper i något av de större CAD-verktygen
 • Kunskaper i Windchill och Solidworks är meriterande.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Vi söker dig som är insiktsfull i hur du arbetar och vad du behöver för att kunna arbeta på bästa sätt. Utöver detta är du kreativ, har en god analyseringsförmåga och gillar problemlösning.

Grundläggande kunskaper inom konstruktion, förpackningslogistik, tillverkningsmetoder och kvalitetssäkring är meriterande.

Erfarenhet av kvalitetsarbete och processer i ett R&D intensivt företag värdesätts också.

Vi erbjuder

Sigma erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela världen. Hos Sigma får du som är ingenjör möjligheten att arbeta hos regionens mest attraktiva företag inom olika branscher och i olika storlek. Du får en unik möjlighet att forma din karriärväg efter egna önskemål och drivkrafter.

Vi erbjuder en företagskultur som präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar, där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. Konsulterna på Sigma Industry är vårt största värde varför vi lägger ner mycket energi på att våra medarbetare ska växa i yrkesrollen.

Utöver detta erbjuder vi:

 • Distanskostnadsersättning vid arbete utanför kontoret
 • Förmånsprogram via vår partner Benify
 • Flexibla arbetstider
 • Betald övertid enligt kollektivavtal
 • Friskvårdsbidrag
 • Bonus vid tips om rekrytering eller uppdrag
 • Kollektivavtal via Almega

För att våra konsulter ska trivas så bra som möjligt och känna sig om en del av Sigma, även när man är placerad i kundens organisation, anordnar vi:

 • Återkommande avdelningsmöten och aktiviteter
 • Kompetensutveckling på konferenser och bolagsträffar
 • Tillställningar och fester vid olika tillfällen under året

Omkring dig kommer du att ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Då vi verkar i flertalet branscher får du även möjligheten till uppdrag utanför din comfort zone, i nya kontexter och med annorlunda teknologi. Hos oss kan du räkna med utmanande och utvecklande uppdrag och projekt!

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom process-, produkt- och produktionsutveckling som vill hitta nya tillvägagångssätt utifrån de etablerade standarderna. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas. Skulle du vilja växa i denna miljö?

Mer information

Joakim Brandt
+46704699688
joakim.brandt@sigma.se

Tjänst

Produktingenjör

Kompetensområde

Industridesign & Ergonomi, Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik, Projektledning

Plats

Lund, Malmö, Växjö, Hässleholm

Svar senast

2021-10-29

Ansök nu