Servicetekniker

Jobbeskrivning

Till vår kund i Malmö söker vi nu engagerade och drivna servicetekniker.

Kunden tillverkar luftreningsanläggningar till kunder över hela världen.

Ditt jobb som servicetekniker innebär bland annat att du kommer arbeta i kundens lokaler i Malmö med montage, driftsättning, testning m.m. av nya anläggningar samt med service och underhåll av befintliga anläggningar runt om i världen.

Uppdraget innebär en del resor, ungefär en vecka per månad.

Grundläggande kvalifikationer

 • Erfarenhet från liknande uppdrag, mekaniskt montage, industri el eller liknande är meriterande.
 • Mycket bra nivå på Svenska och Engelska är ett krav.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Teknikerna är kundens ansikte mot världen, de träffar ofta kunder, leverantörer och liknande, det är därför viktigt att du tycker detta är en rolig del av arbetet. Du bör vara social, samarbetsvillig, ansvarstagande, driven och lösningsorienterad.

Ett visst intresse för försäljning är meriterande.

Kunskap inom Kemi är meriterande.

Tjänsten behöver tillsättas omgående så vänta inte med din ansökan!

Vi erbjuder

Tjänsten erbjuds både som rekrytering där du anställs av kunden och som konsultuppdrag där du anställs av Sigma Industry South, det beror på dina och kundens önskemål, samt din bakgrund och kompetens.

Hos oss står alltid konsulten i centrum, vår affär är uppbyggd kring vår förmåga att anställa och utveckla de bästa förmågorna inom våra områden.

Som privatägt bolag tittar vi inte på börskursen eller förbereder inför nästa kvartalsrapport, vi fokuserar istället på stabil och långsiktig utveckling, vilket bidrar med det samma för våra konsulter.

Utöver detta erbjuder vi:

 • Distanskostnadsersättning vid arbete utanför kontoret
 • Förmånsprogram via vår partner Benify
 • Flexibla arbetstider
 • Betald övertid enligt kollektivavtal
 • Friskvårdsbidrag
 • Bonus vid tips om rekrytering eller uppdrag
 • Kollektivavtal via Almega

För att våra konsulter ska trivas så bra som möjligt och känna sig om en del av Sigma, även när man är placerad i kundens organisation, anordnar vi:

 • Återkommande avdelningsmöten och aktiviteter
 • Kompetensutveckling på konferenser och bolagsträffar
 • Tillställningar och fester vid olika tillfällen under året

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi byggt bolaget runt om.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Joel Carnemalm
+46702949681
joel.carnemalm@sigma.se

Tjänst

Servicetekniker

Kompetensområde

Mekanikutveckling, El & Automation, Energi- & Elkraftteknik, Provning & verifiering, Drift, underhåll och infrastruktur, Test och kvalitet, Automation

Plats

Malmö

Svar senast

2021-09-30

Ansök nu