Ingenjör med säljintresse till Mekatronik & Embedded i Skåne

Jobbeskrivning

Är du högskole- eller civilingenjör inom något av Mekatronikens områden (Mekatronik, Elektronik, Data, Reglerteknik, Embedded m.fl.) och vill driva din egna konsultavdelning?

Nu bygger vi upp en konsultverksamhet inom Mekatronik med elektronik, inbyggda system och mjukvara som några kompetensområden.

Rollen erbjuder omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter och bygger på samarbete och egna initiativ vilket kräver stor egen drivkraft och kreativitet.

Du kommer att jobba tillsammans med de andra cheferna men med ansvar för att bygga upp en ”egen” verksamhet. Som avdelningschef och säljare ansvarar du för din personal, dina kundrelationer samt enhetens resultatutveckling. Vi tror att du på ett par års sikt har byggt upp en verksamhet med 20-25 anställda och ansvarar för dina egna kundkonton.

Våra gemensamma erfarenheter, samarbete och ett starkt varumärke gör att du snabbt kan komma in i rollen och kan ta ansvar för din affärsenhet.

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel. Vi lägger mycket energi på att låta våra medarbetare utvecklas och växa i yrkesrollen. Genom vår stora variation av kunder från flera olika branscher har våra medarbetare möjlighet att växa inom det område hon/han brinner för.

Grundläggande kvalifikationer

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

  • Du har elektronik-, mekatronik- eller dataingenjörsutbildning med några års arbetslivserfarenhet av arbete inom inbyggda system eller likvärdigt.
  • Erfarenhet från tjänsteförsäljning och rekrytering.
  • Du drivs av att skapa och att göra affärer och skapa goda och långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder.
  • Tidigare erfarenhet från konsultbranschen är meriterande.
  • Som person är du social, nyfiken, handlingskraftig och resultatorienterad.
  • Du är en entreprenör som ser möjligheter i olika situationer och hittar kreativa lösningar
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

Om du har ett starkt entreprenörsdriv och brinner för att skapa och bygga resultat är du den vi söker och välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans.Vi erbjuder

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare.

Med 270 medarbetare är Sigma Industry South ett ledande teknikkonsultföretag i södra Sverige med kontor i Lund, Helsingborg, Halmstad, Jönköping, Växjö, Hässleholm och Karlskrona. Vi är en del av Sigmakoncernen som totalt är 5000 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av Danir AB, familjen Dan Olofssons holdingbolag

Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Dick Stenebo
++46706706177
dick.stenebo@sigma.se

Tjänst

Ingenjör med säljintresse till Mekatronik & Embedded i Skåne

Kompetensområde

Beräkning & Simulering, Mekanikutveckling, El & Automation, Energi- & Elkraftteknik, Hårdvara elektronik, Projektledning, Mjukvaruutveckling inbyggda system, Funktionsutveckling, Systemdesign, Projektledning, Software development, Automation

Plats

Helsingborg, Jönköping, Karlskrona, Lund, Malmö, Växjö, Hässleholm

Svar senast

2021-09-11

Ansök nu