Junior produktutvecklare / mekanikkonstruktör - Malmö/Lund

Jobbeskrivning

Har du mellan 0 till 2 års erfarenhet och är gediget teknikintresserad? Vill du arbeta med konstruktion och produktutveckling inom mekanikområdet? I så fall ser vi framemot din ansökan till tjänsten.

Du kommer få arbeta med produktutveckling med höga krav på noggrannhet och kvalité.

Som junior konstruktör kommer du få lära dig från grunden och kunna påverka din utvecklingskurva med flera ansvarsområden efter hand som erfarenheten ökar. I rollen som konstruktör och produktutvecklare är det viktigt att vara anpassningsbar och dynamisk igenom hela utvecklingsprocessen.

Som person är du driven och nyfiken, har lätt för att lära och och tar ansvar för din leverans. Du ska vara självgående och kunna hitta dina egna lösningar med viss stöttning från mer seniora konstruktörer.

Grundläggande kvalifikationer

- Högskole- eller civilingenjör inom maskinteknik eller liknande område

- Goda kunskaper i PTC Creo eller liknande programvara

- Ritningsframställning

- Form- och lägestoleranser

- Driven och ansvarstagande

- Kommunikativ

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Det är meriterande med sommar- eller extrajobb inom tillverkningsindustri, produktutveckling eller liknande.

Vi erbjuder

Beroende på erfarenhetsgrad erbjuder vi dels anställning hos oss på Sigma Industry South eller Hyrrekrytering där kunden eventuellt tar över anställningen efter en tid.

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Andreas Holmgren
++46730310394
andreas.holmgren@sigma.se

Tjänst

Junior produktutvecklare / mekanikkonstruktör - Malmö/Lund

Kompetensområde

Beräkning & Simulering, Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik, Projektledning

Plats

Lund

Svar senast

2021-09-13

Ansök nu