Tekniker Mek/El

Jobbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu Tekniker inom Mek/El. Som Tekniker Mek/El arbetar du i team med att bygga, driftsätta och felsöka leveranser av maskin linjer och robotceller.

Detta är initialt ett konsultuppdrag där du senare kan komma att anställas direkt av kunden.

Nedan beskrivs rollen och vilka typer av egenskaper och erfarenheter som krävs för att lyckas i befattningen.

Grundläggande kvalifikationer

Du har erfarenhet av praktisk och handgriplig mekanik och el kunskap med ett brinnande intresse för teknik och en innovativ förmåga att lösa uppkomna tekniska problem. Uppdraget kan innebära resor. Vi vill träffa dig som har några års erfarenhet från industri eller liknande bransch med relevant inriktning och utbildning.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Du bör vara självgående och tar gärna egna initiativ. Är du även en lagspelare med säkerhet i fokus kan du vara den vi söker.

Svenska i tal och skrift är ett krav.

God datavana och kunskaper i engelska är meriterande.

Vi erbjuder

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Dag Hageman
++46734382444
dag.hageman@sigma.se

Tjänst

Tekniker Mek/El

Kompetensområde

Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik, El & Automation, Automation

Plats

Jönköping

Svar senast

2021-08-31

Ansök nu