Nyexade Maskiningenjörer med Växtkraftsprogrammet

Jobbeskrivning

På Sigma Industry South vill vi ge dig som nyutexaminerad maskiningenjör möjligheten till en riktig bra start på karriären!

Med vårt karriärprogram Växtkraft börjar du din anställning tryggt hos på Sigma Industry South med två veckors verklighetsanpassad utbildning från vårt kontor i Lund. Utbildningen hålls av erfarna konstruktörer för att ge dig en trygg start inför ditt första konsultuppdrag via oss.

Steg två i programmet är att du, med rätt vägledning, utför ett skarpt uppdrag åt någon av våra kunder. Under ditt första år följer vi även upp med utbildningar efter Växtkraftgängets önskemål.

Eftersom vårt program omfattar ca. tio nya "Växtkraftare" bygger du redan från start ett starkt nätverk bland ingenjörer som kommer arbeta hos många olika kunder.

Efter en lyckad uppstart med Växtkraft i januari planerar vi nu att genomföra en andra runda med vårt karriärprogram under april-maj beroende på marknad och kandidater.

Grundläggande kvalifikationer

  • Relevant teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå.
  • Körkort B samt tillgång till bil.
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs, i såväl tal som skrift.
  • Svenskt medborgarskap

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har hög social kompetens. Du är lyhörd för kundens- och projektets behov, och kan snabbt anpassa dig till kulturen på arbetsplatsen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av självständigt arbete såväl som i team med andra kollegor.

I grunden har du ett brinnande teknikintresse och goda kunskaper inom minst ett av de ledande CAD-systemen.

Erfarenhet från tekniska feriearbeten på relevanta områden inom produkt- eller produktionsutveckling, eller motsvarande ses som meriterande.

Vi erbjuder

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Dick Stenebo
++46706706177
dick.stenebo@sigma.se

Tjänst

Nyexade Maskiningenjörer med Växtkraftsprogrammet

Kompetensområde

Mekanikutveckling

Plats

Lund, Malmö

Svar senast

2021-07-31

Ansök nu