Elkonstruktörer till Sigma Industry Jönköping

Jobbeskrivning

Vi söker efter dig med erfarenhet av elkonstruktion och dokumenthantering, som tillsammans med oss vill vara delaktiga i att fortsätta bygga framtidens teknikkonsultföretag och ett vinnande team i regionen.

Som konstruktör hos Sigma Industry får du arbeta tillsammans med de främsta kundföretagen inom svensk industri. Omkring dig kommer du att ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte inom Sigmas industrigrupp.

Uppgifterna omfattar bl.a. arbete med kretsscheman, komponentval, dimensionering, layouter, automationslösningar och dokumenthantering. I dagsläget har vi spännande uppdrag för samtliga våra anställda.

Grundläggande kvalifikationer

Du ska ha dokumenterade kunskaper från något av de ledande Cad-systemen. Du har bra förmåga att konstruera elkretsscheman och tillverkningsunderlag med hög kvalitet. Du ska ha en god förmåga i att kunna sätta dig in i olika funktionskrav.

Som person är du engagerad, uthållig, flexibel, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av såväl självständigt arbete som att arbeta i team med andra.

Du har en ingenjörsutbildning på högskolenivå eller några års arbetslivserfarenhet inom området.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

 • Verktyg som ePlan P8, Elprocad, Autocad, E3 m fl
 • Standarder för el/elkraftdesign
 • Vana från att läsa och följa tekniska specifikationer

  Har du dessutom ett stort intresse för teknik och vill vara med och bygga det vassaste konsultlaget, då är du rätt person för oss och vi för dig!

  Vi erbjuder

  En spännande roll som konsult med goda utvecklingsmöjligheter och att få arbeta med intressanta nyutvecklingsprojekt i nära samarbete med kund och kollegor.

  Fast lön och en trygg anställning med förmåner.

  Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

  Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

  Mer information

  Dag Hageman
  ++46734382444
  dag.hageman@sigma.se

  Tjänst

  Elkonstruktörer till Sigma Industry Jönköping

  Kompetensområde

  El & Automation, Hårdvara elektronik, Automation

  Plats

  Jönköping

  Svar senast

  2021-08-31

  Ansök nu