Senior Automationsingenjör till Jönköping

Jobbeskrivning

Vi söker dig med erfarenhet inom automationsbranschen till spännande och utmanande projekt inom industrin.

Vi är ett smart, agilt och hållbart företag som bygger vår framgång på delaktighet, inflytande och korta beslutsvägar. Hos oss på Sigma kommer du att ha ett stort inflytande över din utveckling och omges av duktiga och trevliga kollegor med gedigen erfarenhet och ett brinnande teknikintresse.

Vi arbetar med avancerade och utmanande projekt inom områdena automation och digitalisering. Vi erbjuder även våra kunder specialist, support- och -ingenjörstjänster.

Vi är i en expansiv tillväxtfas med nya projekt och uppdrag och vill därför förstärka vår automationsavdelning.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Programmera PLC, HMI, SCADA och databaser för industri och process.
  • Delta eller leda våra tekniskt avancerade projekt till branschledande kunder med projektering, systemering, programmering, verifiering och idrifttagning.

Som person ser vi att du har ett stort teknikintresse och gillar att arbeta i såväl team som självständigt. Du är engagerad och lyhörd för kundens/projektets behov. Tycker du om att ta ansvar, prestera och leverera och tillhöra ett kul och kompetent gäng kommer du att trivas fantastiskt bra. Har du en inneboende nyfikenhet och intresse för affärer är det ett extra plus.

Det viktigaste för oss är att rekrytera människor som delar våra gemensamma värderingar och gillar att bidra till att vi växer såväl kompetensmässigt som socialt. Att hitta rätt arbetsuppgifter, möjlighet att utvecklas samt bra villkor är basen i vårt erbjudande till dig.

Då vi har ett löpande urval till tjänsterna, ser vi gärna att du skickar din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Grundläggande kvalifikationer

För att trivas i din yrkesroll ser vi gärna att du har:

Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom automation, Systemutveckling och/eller elkonstruktion.

  • En relevant teknisk utbildning på universitet-/högskolenivå eller yrkeshögskola alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Ett stort intresse för teknik och viljan att ständigt utvecklas och lära dig nytt.
  • Behärskar något av de vanligaste ledande PLC- och SCADA-systemen. (Siemens, Rockwell, ABB, Mitsubishi, Beckhoff, Wonderware mfl)

Vi jobbar både med lokala och globala kunder, därför krävs goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Meriterande kunskaper är erfarenhet av något av följande verktyg: Siemens TIA portal, S7, RsLogix 5000, Beckhoff, Wonderware Intouch, Eplan, Elprocad eller E3.

Vi erbjuder

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen i branschen. Projekten/uppdragen försöker vi alltid anpassa till dig så att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga grundstenar för oss.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Dag Hageman
++46734382444
dag.hageman@sigma.se

Tjänst

Senior Automationsingenjör till Jönköping

Kompetensområde

El & Automation, Systemutveckling, Digitalisering, Automation

Plats

Jönköping

Svar senast

2021-09-30

Ansök nu