Senior Elkonstruktör Industri

Jobbeskrivning

Du kommer bland annat att leda andra i stora som små projekt inom industriell elkonstruktion, du kommer också utföra själva designen av de elektriska systemen till maskiner och industriella anläggningar samt arbeta med maskinsäkerhet, beräkningar och allt annat som hör industriell elkonstruktion till.

Vi har flera spännande uppdrag och kunder och vi försöker att alltid matcha konsulternas önskemål mot dessa, det kommer finnas goda möjligheter att vara med och påverka på flera nivåer.

Du kanske har lett andra i projekt inom elkonstruktion tidigare eller har en önskan om att göra det och kunskapen för att klara av det, då kommer du passa perfekt i denna rollen!

Sen vår start för sex år sedan har bolaget växt till ett av de största i regionen inom konsulttjänster mot industrin. Vi har gjort detta genom att skapa ett attraktivt och roligt bolag för våra medarbetare att jobba på. Vi har mycket att erbjuda och berättar gärna mer om detta när vi träffas!

Arbetet kommer utföras dels från vårt kontor i Lund och dels på plats hos kund.

Våra kunder finns både i Sverige och internationellt, så du bör ha bra kompetens inom svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Tjänsten behöver tillsättas omgående och urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Grundläggande kvalifikationer

Mycket god kunskap i Eplan p8.

God kunskap inom Industriell elkonstruktion av maskiner.

God kunskap om europeiska standarder.

Förmåga att leda projekt från start till mål.

Stort teknikintresse och nyfikenhet.

Erfarenhet i Elprocad är meriterande.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Vi ser det som meriterande om du har:

Kunskap inom flera av Eplans olika tillägg och funktioner.

Erfarenhet av projektledning inom industriell elkonstruktion.

Du bör också ha:

God förmåga att kommunicera och samarbeta.

En vilja att vara den som tar ansvar.

En känsla för att alltid leverera mer än va kunden önskar.

Vi anordnar mycket aktiviteter för våra medarbetare och ser därför gärna att du är social och tycker om att umgås även utanför jobb.

Vi erbjuder

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Joel Carnemalm
++46702949681
joel.carnemalm@sigma.se

Tjänst

Senior Elkonstruktör Industri

Kompetensområde

El & Automation, Projektledning & Management, Projektledning, Systemdesign, Digitalisering, Digitalisering, Automation

Plats

Lund

Svar senast

2021-07-30

Ansök nu