Strategisk Inköpare / Projekt Inköpare

Jobbeskrivning

Nu söker vi dig som vill arbeta med tekniskt inköp och bli en del av ett vinnande lag!

Till framtida projekt, letar vi nu efter en person med erfarenhet kring inköp av både unika- och standardkomponenter, samt har en vana vid att arbeta med leverantörsrelationer, leverantörsutveckling och avtal. Vi ser det som positivt att du även har förhandlingserfarenhet. För att lyckas i denna roll bör du som person vara engagerad, initiativrik och drivas av utmaningar, samt känna dig bekväm i att ta ett stort ansvar.

Att arbeta både självständigt och i team ser vi som en självklarhet.

Grundläggande kvalifikationer

Utbildning inom Inköp eller teknisk utbildning exempelvis Industriell Ekonomi med inriktning Supply Chain Management eller Maskinteknik med inriktning Produktionsekonomi & Logistik.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs, i så väl tal som skrift.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Grundläggande kunskaper inom konstruktion, tillverkningsmetoder och kvalitetssäkring är meriterande. Erfarenhet som projektinköpare eller av strategiska inköp i ett R&D intensivt företag, gärna inom Automotive, värdesätts också. Yrkeserfarenhet av att läsa, skriva och förhandla avtal är ett måste för att lyckas i rollen. I första hand söker vi dig som har 2-5 års relevant arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Göran Persson
+46725002028
goran.persson@sigma.se

Tjänst

Strategisk Inköpare / Projekt Inköpare

Kompetensområde

Plats

Hässleholm

Svar senast

2021-09-30

Ansök nu