Supply Chain Management Konsult

Uppdragsbeskrivning

En av våra kunder behöver förstärka sin inköpsavdelning med en stark Supply Chain Management konsult som har en styrka och erfarenhet av att driva och genomföra avtalsförhandlingar med leverantörer.

Avtalen som man skall jobba med är kopplade till utvecklingsprojekt och således behöver man ha med sig erfarenheter av hantering av immateriella rättigheter i upphandlingarna.

Du kommer vara en del av den globala verksamheten och leverantörerna finns i hela världen, med en tyngdpunkt på Kina och Tyskland. Arbetet kommer till stor del vara på engelska så du behöver hålla en hög nivå och kunna hantera och skriva avtalstexter på engelska.

För att passa för uppdraget skall du vara en driven person med ett stort engagemang i att nå bästa utfall i förhandlingar och avtalsskrivande. Du har nog med dig 10 års erfarenhet inom området och gärna erfarenhet som t.ex Kategoriägare.

Det är viktigt att du har en kommersiell styrka samtidigt som du är bekväm i teknik och juridik även om du har stöd i organisationen inom dessa områden.

Uppdrag

Supply Chain Management Konsult

Plats

Lund/Malmö

Kompetensområde

Produktionsutveckling inkl. Logistik

Arbetstid

100%

Språkkrav

Svenska och Engelska

Startdatum

1970-01-01

Publiceringsdatum

2021-09-29

Svar senast

2021-11-13

Kontaktperson

Andreas Engman, andreas.engman@sigma.se, 46706524741