Rör- och anläggningskonstruktörer

Uppdragsbeskrivning

Vi söker just nu 2 ingenjörer med relevant ingenjörsexamen inom mekanik- eller byggnadskonstruktion och som har erfarenhet av industriell rör- och anläggningskonstruktion.

Som rör- och anläggningskonstruktör svarar du oftast för den totala anläggningslayouten och driver rörprojekteringen framåt. Du är väl förtrogen med normer och föreskrifter samt har god känsla för layoutkraven i en anläggning. Till din hjälp har du beräkningsprogram för alla slags rördimensioneringar, samt 3D cad för projektering. De beräkningar du stöter på är statisk dimensionering av rör, rördelar och tryckkärl samt expansionsberäkning av sammansatta system.

Kunden jobbar med de senaste, och rätta, verktygen inom cad och beräkning. Vi förutsätter att du kan hantera 3D effektivt och att du har relevant beräkningskompetens. I uppdrag arbetar du självständigt eller ingår i en projektgrupp. Du känner ett tydligt ansvar för din leverans i projektet, såväl till kund som internt i projektgruppen. Arbetet kommer ibland ske i kunds organisation, men till största delen in-house.

Vi värdesätter personliga egenskaper som driv, initiativförmåga, stort teknikintresse och en vilja framåt för att lära och utvecklas. Arbetet kräver stort engagemang i konsultrollen med goda kommunikativa egenskaper, bra samarbetsförmåga och ett intresse för ett bra förhållningssätt till kollegor, leverantörer och kunder. Det dagliga arbetet är väldigt kommunikativt och kräver goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Det är en stor fördel om du behärskar Plant3D eller Inventor.

Uppdrag

Rör- och anläggningskonstruktörer

Plats

Lund

Kompetensområde

Byggkonstruktion

Arbetstid

100%

Språkkrav

Startdatum

1970-01-01

Publiceringsdatum

2021-09-07

Svar senast

2021-09-30

Kontaktperson

Andreas Holmgren, andreas.holmgren@sigma.se, 46730310394